Vi fortsetter vår serie med spennende hoteller som åpnes i løpet av 2020. Denne uken retter vi blikket mot Four Seasons nye flotte hotell i vindistriktet Napa Valley i California. 

Det nye hotellet befinner seg i den nordlige delen av Napa Valley, og er omtrent halvannen times kjøretur fra San Francisco. Hotellet ligger tett på den sjarmerende byen Calistoga, og langs den berømte veistrekningen Silverado Trail.

Skjermbilde 2020-04-28 kl. 15.16.13

Four Seasons nye hotell har blant annet 85 rom, full-service spa, flere utendørs svømmebasseng, og ikke minst fasiliteter som passer for tilstelninger som bryllup eller lignende. Matutvalget på hotellet skal være innholdsrikt og Truss Restaurant & Bar er stedet å nyte en god middag – gjerne på den store terrassen med utsikt mot vinrankene og fjellene omkring.

Skjermbilde 2020-04-28 kl. 15.16.51

Hotellet er designet av Napa Valleys designeren, Erin Martins. Interiøret er i en såkalt «landsted-chic-stil», hvilket i denne sammenheng betyr rustikk, men elegant og enkelt. De nøytrale fargene varmes opp av vakker belysning i rommene. Det er lagt ned mye arbeid i detaljer, og alt fra sengetøy og håndklær er av ypperste kvalitet. Naturlige materialer hører også med i interiøret – se bare på sengegavlen på bildet under. Rommene har ildsted, og privat terrasse hvor man også kanskje nyter et glass vin mens solen forsvinner under horisonten.

Skjermbilde 2020-04-28 kl. 15.17.18

Hotellet er omgitt av flere hundre hektar vinranker, og Four Seasons tar sikte på å skape et minneverdig og engasjerende opphold for gjestene. Blant annet samarbeider de med den velkjente vindyrkeren Thomas Rivers Brown, som har høstet berømmelse for sitt arbeide fra blant annet vinkritikeren Robert Parker Jr fra The Wine Advocate.

Skjermbilde 2020-04-28 kl. 15.19.18

Gjestene vil også få mulighet til å se hvordan hele produksjonen foregår – fra drue til glass. Vingården kommer også til å produsere et begrenset utvalg av en egenprodusert Cabernet Sauvignon.

Skjermbilde 2020-04-28 kl. 15.16.41

For dem som ønsker å booke et rom på Four Seasons Napa Valley, må litt tålmodighet påregnes siden hotellet først ønsker sine gjester velkommen mot slutten av inneværende år.