Senaste nytt

Winston Churchills favorittportvin serveres nå på business class hos British Airways

Redaksjonen

Medlem
big_5_5-800x300-564x211.jpg

British Airways fortalte forleden at de snart skal servere Winston Churchills favorittportvin ombord i sin Business Class som heter Club World.

Det er i slutten av inneværende måned at de første flaskene med Graham’s Six Grapes skal åpnes. Det var nemlig denne portvinen Churchill ofte serverte til sine gjester i sitt hjem Chartwell House ute på landet.

Det er en blanding med historiske aner som serveres – smaken beskrives som «med rik aroma av modne plommer og kirsebær» og man anbefaler å drikke portvinen sammen med en god dessert eller en god ost. Og da er det jo egentlig passende at British Airways serverer sine premiumreisende desserter som en liten kake med hvit sjokolade og hasselnøtter eller et ostefat med blant annet Camembert og Cheddar servert sammen med eplekompott.

p8KAabFE46FdLZuxppt5o2ff2z_IHKmsamN_7GMy1Zom2bwwNg7yWMerAZrC9twW2G5f0rQQRqpHcwS5O-kfFlCo7-8oDdHDttCDUl1OUiJ6ChQBguOJcbqYnFgg3XrO0WlKutsMOWoGbHkRNh9rOkxTjOmTGWkVzu_k0AJlJUh6Ag_-y2icmaI=s0-d-e1-ft


Colin Talbot er ansvarlig for flyselskapets mat og drikke og han sier følgend etil pressen; «portvin er svært populært blant våre gjester i Club World. I 2016 serverte vi 41.000 flasker portvin og nykomlingen i sortimentet Graham´s Six Grapes er et kjærkomment tilskudd. Vinen fungerer også bra i høyden på grunn av sine gode og robuste struktur og ikke minst den lange fine ettersmaken.»

I tillegg til den nye portvinen lansereer man også i løpet av høsten et nytt konsept hva gjelder servering av mat ombord i Club World. På samme måte som på en restaurant vil det nå rulles inn vogner med ulike forretterog desserter som de reisende kan velge mellom. Hovedrettene velger man på samme måte som tidligere.

Dette er deler av endringene flyselskapet har satt i gang for å gjøre sitt business class produkt enda bedre. I følge British Airways skal de bruke over 400 millioner pund de neste årene på dette arbeidet. Og det inkluderer også et nytt seteprodukt.

I kampen om premiumreisende skal også innsjekkingsområdet i First Wing på Heathrow oppgraderes sammen med oppfriskede lounger over hele verden. Selskapet lover også ubeskjedent at de i løpet av de neste to årene skal tilby luftens beste internett – uansett hvilken klasse du sitter i. Vi i Business Class redaksjonen gleder oss til å få oppleve det endelige resultatet.
cleardot.gif


Les mer >>
 
Toppen