Senaste nytt

Widerøe starter direkterute mellom Molde og Trondheim

Redaksjonen

Medlem
1. september starter Widerøe opp flyrute mellom Molde og Trondheim. Ruten vil knytte de to byene sammen med en tidtabell godt tilpasset den stadig økende forretningstrafikken, ikke minst i forbindelse med de store utbyggingsprosjektene på Nyhamna, som gjør det enda viktigere enn før med god flykommunikasjon til Molde.

Den nye Widerøe-ruten vil også gjøre det raskere å reise mellom Molde og en rekke destinasjoner i Nord-Norge. I Trondheim går det raskt og enkelt å bytte fly til Widerøes destinasjoner på Helgeland, samt til stamrutenettet Trondheim-Bodø/Tromsø.

- Vi er veldig glade for å kunne imøtekomme de mange og sterke kundeønskene om at nettopp Widerøe skulle ta opp flyruten Molde – Trondheim etter at Krohn Air avviklet sist vinter. Med våre romslige Dash 8-fly og produktfordeler som EuroBonus og gjennomgangsreiser til Nord-Norge, forenkler Widerøe hverdagen for mange som nå enten må fly store omveier, eller benytte andre transportmidler for å komme til Trondheim, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien.

Foruten den nye ruten til Trondheim, forbedres også strekningen Molde – Bergen fra 1. september med mer attraktive avgangstider (ny avgangstid kl. 18:05 fra Molde på hverdager), og på fredager forlenges en av rundturene Molde – Bergen til og fra Stavanger.

Molde – Trondheim vil bli fløyet med Dash 8-300 med 50 seter, med reisetid 45 minutter og følgende avgangstider:

Mandag – torsdag: Fra Molde kl. 07:45 og 15:45, fra Trondheim kl. 09:15 og 17:00
Fredag: Fra Molde kl. 15:45 og fra Trondheim kl. 17:00

Les mer >>
 
Toppen