Take-off for Oktoberfest

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 28 September 2019.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  I forkant av den årlige tradisjonen, Oktoberfest i München, gjør Lufthansas kabinbesetning seg klar til å skape litt Oktoberfestmagi både i luften og på bakken. I år skal de for første gang jobbe ombord Lufthansas Airbus A380 i tradisjonell bayersk drakt.

  Totalt 21 flyvertinner på Lufthansa vil bytte uniformer for et tradisjonelt bayersk antrekk. Den første flyturen fra Lufthansa ‘Trachten’ reiste fra München 23. september med destinasjonen Beijing. Den andre flyreisen er fra fra München 3. oktober med destinasjonen Los Angeles. I tillegg vil mannskaper på utvalgte internasjonale flyreiser også endre uniform.

  Det tradisjonelle bayerske kostymet som skal bæres av Lufthansa-ansatte er designet og sydd av Angermaier, en spesialist i produksjon av de bayerske draktene.

  Som tidligere år kan passasjerer om bord Lufthansa også oppleve ‘Trachten’ -flyvningene på et utvalg av europeiske ruter fra München. I september og oktober vil et Lufthansa CityLine-mannskap erstatte uniformene sine med dirndls. Reisemålene er Amsterdam, Lyon, Gdansk, Milano, Sofia, Brussel, Ancona, Beograd, Warszawa, Köln og Münster.

  For ansatte i Lufthansa i München Terminal 2 har det vært en tradisjon i flere år å ønske reisende velkommen i tradisjonelt kostyme under oktoberfest. I tillegg til Lufthansa-uniformen, kan damene også bruke dirndls, og mennene kan bruke tradisjonelle Trachten-dresser.

  Oktoberfest i Lufthansa lounger i München er også klar på Oktoberfest. I samtlige lounger i terminal 2 og i satellittbygningen vil det serveres over 4000 kg Leberkäs, sammen med over 38.000 kringler og cirka 750 kilo Weißwurst-pølser. Årets meny for Oktoberfest i de festlig dekorerte lungene fra Lufthansa First Class begynner med Festtagsse suppe, en tradisjonell suppe, etterfulgt av bondens and og avsluttes med hjemmelaget eplestrudel servert med vaniljesaus, stekte mandler og rumdrenerte rosiner. I lungene for senator og forretningsklasse vil passasjerene kunne glede seg over typiske bayerske retter som Leberkäs, Fleischpflanzerl (kjøttboller) og mousse på en seng som er toppet med plomme.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×