Se hva du får hos American Airlines

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 26 April 2019.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  American Airlines har inngått et samarbeid med ledende livsstils og hudpleiefirma for å lage de beste toalettveskene til sine premiumreisrende.

  Veskene er utformet i samarbeid med This is Ground, Athletic Propulsion Labs og STATE Bags med produkter fra Allies of Skin, Zenology og Baxter of California. Kolørene på produktene vil stadig endres slik at de reisende opplever noe nytt.

  [​IMG]

  Internasjonal Flagship First og businessclass  Vesken er utformet av det velkjente firmaet This is Ground som har laget en svært elegant skinnveske. Den inneholder produkter fra Allies of Skin.

  [​IMG]

  Transkontinental Flagship First og businessclass  Vesken er utformet av det Los Angeles-baserte skomerket Athletic Propulsion Labs og inneholder hudpleieprodukter fra Zenology, en «Big-size» øyemaske, FlyFit fuktighetspakning og öørepropper.

  [​IMG]

  Internasjonal Premium Economy


  STATE Bags, en bedrift som gir tillbaka deler av sin inntjening til samfunnet, har skapt et solid produkt. Det inneholder hudpleieprodukter fra Baxter of California.  Til dags dato har flyselskapet investert i sine kabinprodukter med flere seter som kan legges flatt, wifi, live-TV, og mer sunne måltider ombord. Og på nbakken kan de reisende glede seg over oppgraderte lounger. Se bare på Flagship First Xining, på John F. Kennedy New York (JFK), Los Angeles International Airport (LAX), Miami International Airport (MIA) og O’Hare International Airport (ORD) i Chicago.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×