SAS lanserer nytt livsstilskonsept for frekvente reisende – «We Are Travelers»

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 30 September 2014.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  «Å reise er for mange skandinavere en livsstil, vi reiser gjerne og ofte og det er en viktig del av vårt selvbilde. Vi hos SAS kjenner til denne livsstilen ettersom vi selv er en del av denne». Slik beskriver Stefan Hedelius, Vice President Brand & Marketing, SAS nye markedskonsept som nå lanseres og som handler om å løfte frem de frekvente reisende.

  «We Are Travelers» er et langsiktig konsept som handler om å vise at SAS skal være det selvsagte valget for frekvente reisende i Skandinavia. Det bygger på en innsikt om de positive følelsene som forbindes med å fly og hvordan man hos SAS kan og vil forsterke denne gleden. Man ønsker også å løfte frem at personer som reiser ofte stiller høyere krav til smidighet og effektivitet på reisen. For å kartlegge dette har man eksempelvis benyttet seg av kundeundersøkelser og fokusgrupper.

  - Også dem som reiser mye forbinder flyet med så mye mer enn bare transport. Det handler om et avbrekk fra hverdagen og forventningene om å være på vei et sted. Uansett om man reiser mye i jobb eller mot nye ferieopplevelser. Vi reiser for å være en del av en større verden, føle oss viktige og ikke minst til nytte, og for å vokse frem som mennesker, sier Stefan Hedelius.

  I konseptet kommer man til å løfte frem såvel kunder som medarbeidere som skal figurere som portrett, og det kommer til å være en bred spredning av av profiler og personligheter. Konseptet vil være synlig på TV , print, online, utendørsreklame og i SAS´ egne kanaler.

  De reisende som kommer til å figurere er følgende: Lou Brundin, Professor/overlege på Karolinska Institutet (SE). Peter Amby, Gallerist på Last Resort Gallery (DK). Kjetil Trædahl Torhsen, Grundar av Snøhetta (NO). Tiril Sjåstad Christiansen, Freestyle Skier (NO). Jesper Kouthoofd, Grunder av ACNE og Teenage Engineering (SE).

  De SAS-ansatte som kommer til å figurera er følgende: Camilla Mørkholm Bjerke, Kaptein (NO). Stefan Jacobsson, Pilot (SE). Karianne Hassel, Purser (NO). Anna Sofie Larsson, Air Hostess (DK). Alexander Sveen, Air Host (NO). Sofie Asp, Air Hostess (SE).

  [​IMG]
  SAS We Are Travelers

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×