Senaste nytt

SAS gjenopptar ruter

Redaksjonen

Medlem
SAS-Airbus-A350-564x211.jpg

I takt med at stadig flere land vil gjenåpne, øker etterspørselen etter flyreiser. Det gjør det mulig for SAS å starte opp trafikken på flere destinasjoner fra og med juni. Det gjelder i hovedsak innenlandsreiser i og mellom de skandinaviske landene, men også flyvninger til New York, Chicago og Amsterdam fra København.

I Sverige legger SAS til fire destinasjoner fra Arlanda: Malmö, Kalmar, Ängelholm og Skellefteå. Samtidig gjenopptar SAS flyvninger fra Stockholm til Helsingfors og Åbo.

I Norge, der SAS allerede betjener alle de 17 innenriksdestinasjonene, blir det nå også mulig å fly fra Bergen og Stavanger til København, og fra Stavanger til Aberdeen.

Fra København gjenopptar SAS internasjonale flyvninger til Amsterdam, New York og Chicago.

I tillegg til destinasjonene og rutene som nå legges til i trafikkprogrammet, planlegger SAS å tilby flere fly og reisemål i takt med at ulike land letter på restriksjonene og etterspørselen etter reiser øker i Skandinavia og resten av verden.

Når SAS gjenopptar flyvninger og oppskalerer den nåværende produksjonen i alle tre land, innebærer det at SAS nå dobler kapasiteten i juni måned, fra 15 til 30 fly i produksjon.

Her er rutene:

Oppdateringer i trafikkprogrammet juni 2020

Fra 1. juni

ARN-SFT Stockholm-Skellefteå

Fra 2. juni

CPH–AAR København–Århus

Fra 8. juni

CPH–AMS København–Amsterdam

CPH–BGO København–Bergen

CPH–SVG København–Stavanger

SVG–ABZ Stavanger–Aberdeen

ARN–HEL Stockholm–Helsingfors

ARN–TKU Stockholm–Åbo

ARN–MMX Stockholm–Malmö

Fra 10. juni

CPH–EWR København–New York

CPH–ORD København–Chicago

Fra 15. juni

ARN–AGH Stockholm – Ängelholm

Les mer >>
 
Toppen