Senaste nytt

Radisson Blu har åpnet nytt hotell på Moskva Sheremetyevo flyplass

Redaksjonen

Medlem
Radisson-Blu-Hotel-Moscow-Sheremetyevo-Airport-564x211.jpg

Det 11 etasjer høye Radisson Blu Hotel, Moscow Sheremetyevo Airport er det første og eneste som er sammenkoblet med den internasjonale terminalen på Moskva Sheremetyevo flyplass, en av Moskvas tre hovedflyplasser med flyforbindelser til blan annet Skandinavia og Finland, hvilket gjør beliggenheten ekstra smidig for passasjerer og gjester som ankommer med flyplasstoget Sheremetyevo Express.

Hotellet har totalt 391 rom hvorav 16 executivesuiter, 16 juniorsuiter og 16 Business Class-rom. Dessuten finnes det en relaxavdelning med finsk badstu, turkish hamam og gym samt en konferanseavdeling på hele 1.800 kvadratmeter med 48 ulike konferanserom i varierende størrelse.

Ønsker man å spise på hotellet finnes restauranten Stratosphere, hvor frokost, lunsj og middag serveres; The Meeting Point Lobby Bar, hvor man kan ta en kopp kaffe med venner eller kolleger; samt The Altitude Bar and Grill Restaurant i 11 etasje med flott panoramautsikt over flyplassen og landingsbanene.

Hotellet er designet av den svenske designeren Christian Lundwall i hans signaturstil «Urban or New York Mansion House».

Les mer >>
 
Toppen