Qatar støtter kampen mot brystkreft med unike amenity kit

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 19 Oktober 2019.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Passasjerer om bord i Qatars First og Business class mottar i disse dager en eklusiv toalettveske med innhold (amenity kit) i forbindelse med at Qatar støtter kampen mot brystkreft.

  Den eksklusive toalettvesken er laget i vegansk skinn og kommer i to forskjellige utførelser, en hvit med et trykk av Pink Band for kvinnelige reisende og en grafittgrå med rosa graveringer for mennene. Begge har et unikt glidelåshåndtak i form av Rosa Band. Til hver veske følge også beskjeden skrevet på et bånd – «Støtt kampen & tenk rosa».

  Vesken som deles ut i business class inneholder blant annet sokker, sovemaske, ørepropper og en serie produkter fra italienske Castello Monte Vibiano Vecchio. De spesialiserer seg på å utnytte fordelaktige egenskaper ved olivenolje på en nyskapende måte. Hudpleieserien inkluderer en leppepomade, fuktighetsgivende ansiktsspray og en foryngende ansiktskrem som også er fuktighetsgivende. I tillegg til det samme innholdet har First Class vesken også en Night Recovery Cream og et brilleetui med Rosa Bandet-logoen. Veskene som blir delt ut til de kvinnelige reisende har alle detaljer i en rosa tone mens herrene mottar tilsvarende produkter i mer grålig tone.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×