Senaste nytt

Park Hyatt åpner sitt første hotell i Karibia – på St Kitts

Redaksjonen

Medlem
Park-Hyatt-St-Kitts-564x211.jpg

Park Hyatt åpnet sitt første karibiske hotell for bare noen uker siden. Den idylliske øya St Kitts ble valgt og hotellet med sine 126 rom ligger rett ved den flotte stranda Banana Bay som er kjent for sin kritthvite sand. Fra hotellet har man sjøutsikt og kan se over til øya Nevis som ligger en kilometer unna.


Hotellet er plassert i det området på sydøstlige St Kitts som heter Christophe Harbour, en marina som også huser luksuriøse butikker og leiligheter. Det nye hotellet har fått tre restauranter, et stort spa, to svømmebasseng og en rekke konferansemuligheter både innendørs og utendørs.



Rommene og suitene er bygget med lokale materialer og designmessig har man valgt å blande det morderne med klassiske karibiske elementer som store vinduer og innbydende terrasser. Samtlige rom har havutsikt og balkong eller terrasse. Bestiller du treromsvillaen The Presidential Villa får du blant annet ditt eget infinity-pool, en butler og personlig kokk.



De gastronomiske mulighetene er mange: Fisherman’s Village serverer for det meste firskeretter og skalldyr som er helt ferske. På restauranten Stone Barn er det kun tillatt for voksne. Hotellets bar har fått navnet The Rum Bar, og i tillegg finnes en café hvor man kan drikke sin afternoon tea.



Mange mennesker kommer til St Kitts på bryllupsreise, og derfor har man innredet to spesielle områder med gressplen hvor det kan settes opp stoler og et lite podium med utsikt for havet. En fin kulisse til å si «Ja!» eller ”Yes I do” i.



Spaavdelingen tilbyr en mengde ulike behandlinger og har man tre rom tilpasset til par som ønsker å behandles samtidig. Et treningssenter finnes også.

Dersom du skal til karibia i vinter og ønsker å bo på et virkelig hyggelig og helt nytt hotell, kan du jo sjekke ut Park Hyatt på St Kitts.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her.

Les mer >>
 
Toppen