Senaste nytt

One world lounge Kuala Lumpur

Hej, nån som har bra koll på lounger i KL airport?

Reser med Qatar airways i business, har platinum med dem (one world emerald) aldrig flugit från KL ut med one world innan.

Nån med tips/erfarenheter?

Tack på förhand
 

agehall

Medlem
Finns en helt OK lounge i den stora terminalen och jag har för mig att det även finns en liten businesslounge i den mindre terminalen. Som OWE kommer du in i first-delen och den är väl i sig inte så mycket mer att skriva hem om, men det är lite lugnare där inne.
 

lillemannen

Medlem
First class lounge stängdes 2 oktober och skall renoveras. Den är stängd till månadsskifte nov/dec trodde man.
Man hänvisar till den lilla loungen i C terminalen tror jag det var. Och denna skulle vara nyrenoverad.
 

henrik l

Medlem
Passerade för någon vecka sedan. Som sagts, renovering av loungen som ligger i sateliten. Var väl ok, finns bordsservering, samt rökrum där man kan avnjuta egna cigarrer. Longen i stora teminalen ok, som sagts. Men kommer man i morgonrusningen som jag gjorde för två år sedan är det trångt. Mitt på dagen är det ok.
 

pep

Medlem
Reser med Qatar airways i business, har platinum med dem (one world emerald) aldrig flugit från KL ut med one world innan
QR henviser til 3djepartslounge (Plaza Premium), som er lille, begrænset udbud, og som desværre oftest er overfyldt. Bedre at bruge MHs egne lounger, selv om der måske er trangt lige nu da de er ved at renovere de sidste to. Det betyder nok, at de to der ligger tete-a tete med Plaza nok begge er lukkede p.t. Derfor må du nok tage toget over til den anden terminal (men det tager kun 2 minutter og der er ingen check-points).
 
Tack till alla för svar. Ska bli spännande att se vad check in staff hänvisar till...

Finns det en cathay i närheten där jag flyger så blir det nog den. Plaza premium kittlar ju inte direkt i magen när man tänker på en sån lounge. Prio pass lounger brukar definitivt vara några steg under lojalitetslounger.

MH har alltså i C delen en first class lounge som är nyrenoverad om jag förstår dig rätt @lillemannen ?
 
Toppen