Mandarin Oriental Ritz Madrid – tidløst og ikonisk

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 13 Mai 2020.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Etter en omfattende renovering er det 110 år gamle Mandarin Oriental Ritz Madrid klar til å ønske gjester velkommen når de åpner dørene til høsten.

  For øyeblikket pågår sluttfasen av en storstilt renovering som skal gi gjestene nye og bedre fasiliteter. Hotellet beholder den opprinnelige Belle Époque- stilen som preger bygget. Hotellet har ambisjon å bli et av Madris mest luksuriøse hoteller med sine 100 rom, 53 suiter, fem restauranter og en flott velværeavdeling.

  [​IMG] [​IMG][​IMG]

  Beliggenheten er sentral og gunstig for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet ligger rett ovenfor det berømte Pradomuséet og er i umiddelbar nærhet til både finans -og shoppingdistriktet.

  [​IMG]

  Franske Giller & Boisser står bak hotellets flotte innside hvor designelementene gjenspeiler hotellets historie og dens kobling til byen, spansk kultur og kunst.

  [​IMG]

  Mandarin Oriental er kjent for sin eksepsjonelle gastronomiske tilbud og dette hotellet er absolutt intet unntak. Quique Dacosta – en av Spanias mest anerkjente kokker er ansvarlig for det som serveres på hotellets fem restauranter. Detta inkluderer Quique Dacostas egen signatur restaurant, all-day dining restauranten Palm Court, The Ritz Garden, cocktailbaren Ritz Bar og en champagnebar.

  [​IMG]

  Hotellets spa og wellness-avdeling er en avslappende motpol til byens hektiske liv, og perfekt å besøke etter en lang shoppingdag. Her finnes svømmebasseng, en ”vitality pool”, ”experience showers”, badstue og ulike behandlingsrom og treningsfasiliteter. behandlingsrum och ett fullt utrustat gym.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×