Senaste nytt

Mandarin Oriental åpner i Karibia

Redaksjonen

Medlem
canouan-hotel-leisure-pool-01-800x300-564x211.jpg

Hotellkjeden Mandarin Oriental gjør nå sin entré på den karibiske hotellscenen.


Luksushotellkjeden tar over hotellet Pink Sands Club neste år på øya Canouan i Grenadiene som er en øygruppe blant de sydlige små antillene i det karibiske havet, og mer geografisk sett befinner vi oss mellom Grenada og Barbados.

Øya er kjent for sin store skilpadder og en avslappet stemning. Selve hotellet ligger på den nordlige delen av øya ved stranden Godhal Beach. Stranden er skjermet fra store bølger takket vøære et korallrev som ligger litt ut fra stranden.



Hotellet har 26 suiter og 12 store villaer med tre eller fire soverom. Samtlige suiter og villaer har flott utsikt over havet.

Dersom du overnatter i en suite har du enten tilgang til din egen lille hage med stranden kun noen meter fra terrassedøren, og dersom du bor i andre etasje får du en stor balkong med bedre havutsikt og en egen trapp ned til stranden.

Velger du å bokke en av hotellets Lagoon Villas får du din egen pool og terrasse med møbler så du kan spise middag al fresco.



Det finnes to restauranter på hotellet, Romeo og Julia, og så har man et spa som ligger på en liten kolle men fortsatt så nær havet at lydene av bølgene som slår mot stranden nesten blir en del av behandlingen.



Det nye hotellet Mandarin Oriental øker nivået på øyas hotellutvalg. Tidligere i år fikk øya også en større og bedre flyplass.

Og hvordan kommer man til Canouan? Det finnes flyruter fra både Barbados og fra St. Vincent – men du kan også leie hotellets private jet som henter deg fra en flyplass innen passelig rekkevidde fra øya.

Se flere bilder og bestill ditt opphold her.

Les mer >>
 
Toppen