Kulinariske herligheter fra St. Moritz for SWISSs vintergjester

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 21 Desember 2019.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  SWISS tilbyr nå sine passasjerer på langdistanseruter fra Sveits en rekke kulinariske spesialiteter som er inspirert fra en rekke eksklusive restauranter. De spesiallagde måltidene vil være tilgjengelige i First og Business Class i en tre måneders periode.

  For det foreløpig siste kapittelet i det prisbelønte “SWISS Taste of Switzerland”, er Swiss International Air Lines (SWISS) i fokus på kjøkkenet til Canton Grisons i Sørøst-Sveits fra 4. desember til begynnelsen av mars 2020. De unike måltidene for reisende fra First og Business Class på langdistanserutene fra Sveits er satt sammen av Frank Schuster, chef de cuisine på restauranten Lej da Staz og el paradiso Mountain Club i nærheten av St. Moritz. Sammen med kjøkkenteamet tryller Frank Schuster frem sesongretter og klassikere som spenner fra det rustikke til det eksklusive, alt sammen med søte godbiter fra konditoriet.

  «Meat Love» kjøttpudding i SWISS First

  I tråd med vinteren kan SWISSs førsteklasse passasjerer velge mellom et utvalg av sesongbaserte, men også unike spesialiteter fra El Paradiso Mountain Club. Det legendariske og eksklusive paradiset til Mountain Club ligger over St. Moritz i en høyde av 2.181 meter. Til å begynne med har Frank Schuster kokt sammen slike herligheter som en allegra-poke-bolle med bygg og laksørret og en fin sennepsdressing. Hans hovedretter inkluderer husets spesialitet: den legendariske kjøttpuddingen «Meat Love» med morellsaus. Og en miniversjon av den like anerkjente el paradiso millefeuille – en lagdelt butterdeigkake med crème pâtissière – avrunder tilbudet fra First Class.

  Braised biff i rødvinssaus i SWISS Business

  Reisende fra Business Class på langrutene vil kunne glede seg over herligheter fra restauranten Lej da Staz, som ligger ved den idylliske Staz-sjøen nær St. Moritz. Forretter herfra inkluderer røkt røye med byggsalat; hovedrettene innebærer biff i rødvinssaus servert med polenta med alpinost; og dessertene inkluderer en vinterlig søt kastanje mascarpone mousse på en hvit sjokolade ispedd en skive pære.

  Regionale oster og viner

  For å gjøre «vintergjestene» mer kjent med Canton Grisons og dens kulinariske variasjon, har SWISS ledsaget sine siste spesielle måltider med lokale oster og viner. First- og Business Class-ostevalget inkluderer en Ftan økologisk fjellost og en Engadin Forte. First Class-vinene inkluderer en Chardonnay-hvit 2018 fra Davaz-godset og en Trocla Nera Pinot Noir-rød 2017 fra Obrecht-vingården, mens Business Class-vinkartet strekker seg til en Pinot Noir Spätlese Barrique-rød 2018 fra Von Salis-vingården i Malans og en 2018 Riesling-Silvaner hvit fra Hermann-godset.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×