Senaste nytt

Kulinariske høydepunkter hos American Airlines

Redaksjonen

Medlem
onboard_rotolo-2-564x211.jpg

American Airlines og James Beard Foundation har sammen skapt en rekke retter reisende kan nyte de neste ukene hos American Airlines.

Samarbeidet med James Beard Foundation tilbyr reisende en kulinarisk opplevelse i verdensklasse som en del av flyselskapets investering i å gjøre opplevelsen ombord best mulig. I en pressemelding stor det å lese at de introduserer en liste over kulinariske fagpersoner som bryr seg om å gjøre matverdenen mer deilig, mangfoldig og bærekraftig for alle. «En fremoverlent kulinarisk partner som James Beard Foundation gir unike og velsmakende retter til våre kunder,» uttaler Janelle Anderson, visepresident for marketing hos American Airlines. «Vi er beæret over å jobbe med deres liste over prisbelønte kokker som legemliggjør mangfold, modernisme og bærekraftig praksis i den kulinariske verdenen i dag.» American og James Beard Foundation introduserte nylig toppkokkalumnen Sarah Grueneberg fra Monteverde Restaurant & Pastificio som den første James Beard-prisbelønte kokken for å lage menyelementer tilgjengelig ombord og i lounger som en del av samarbeidet. Kunder vil se nye elementer i Flagship First Dining og Flagship Lounge fra 3. desember. Fra 11. desember, vil passasjerer som reiser i Flagship First og Flagship Business fra USA til Europa, USA til Sør-Amerika og transkontinentale flyvninger mellom John F. Kennedy Internasjonale flyplass og Los Angeles eller San Francisco vil oppleve de nye menyelementene, som nå er tilgjengelige for forhåndsbestilling på aa.com fra og med 30 dager før en bestilt flytur eller opptil 24 timer før avreise.

Chef Gruenebergs eksklusive kreasjoner for amerikanske kunder vil inkludere en forrett, pastarett og dessert i Flagship First Dining, en salat i Flagship Lounge og en pastarett ombord. Flaggskip første servering Grillede artisjokker i romersk stil: svart trøffel, fontina fonduta, fersk sitron Sopp Bolognese: fusilli pasta, cremini og porcini sopp, erter, gulrøtter, Parmigiano Reggiano Mørk sjokolade Budino: kandisert sitrus, mandarin olivenolje, feuilletin sjokoladeknus, fersk pisket krem

Flaggskip Lounge

Toscansk grønnkålssalat: rødbeter, epler, geitost, krydret sesam, solsikke og gresskarfrø medley, tahini dressing Flagship First og Flagship Business fra USA til Europa, USA til Sør-Amerika og transkontinentale flyvninger mellom John F. Kennedy International Airport og Los Angeles eller San Francisco.

Les mer >>
 
Toppen