Gjenskap flyreisen hjemme

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 19 Mai 2020.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  I disse dager er de fleste av oss hjemme mens vi lengter etter å igjen få luft under vingene. Hvis du savner følelsen å fly Business eller First Class, er den gode nyheten at du heldigvis kan gjenskape noe av dette i din egen stue. Velkommen ombord, og nyt tiden hjemme som aldri før.

  1 – Overrask din partner med varm klut før middag

  Mange flyselskap har midlertidig fjernet tilbudet med å dele ut varme kluter før måltidsserveringen, men hvorfor ikke gjøre dette hjemme? Vi tipper din partner eller familiemedlemmer blir overrasket om du tilbyr dette før middagen settes på bordet. Eller hvorfor ikke gjør det slik Qatar Airways gjør, nemlig ved å tilby valg mellom varm eller kald klut?

  [​IMG]

  Les mer om Qatar Airways Business Class her.

  2 – Dom eller Krug?

  Det er kanskje ikke riktig tid å flotte seg med luksus, men vi verdsetter litt hverdagsluksus, og synes sitatet fra Madame Bollinger står seg meget godt; «I drink Champagne when I’m happy and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I’m not hungry and drink it when I am. Otherwise, I never touch it — unless I’m thirsty.» Kanskje er det på tide å gjenskape litt First Class opplevelse á la Singapore Airlines, hvor Champagnevalget valget står mellom mellom Dom Pérignon eller Krug?

  Les mer om vinekspertene hos Singapore Airlines her.

  [​IMG]

  3 – Nyt litt varme nøtter

  Har du servert varme nøtter hjemme? Passasjerer i premiumkabinene nyter gjerne oppvarmede nøtter sammen med sin for-drink. Det kan virke uvant å gjøre det samme hjemme, men vi anbefaler det virkelig! Varm opp ovnen til 180 grader og legg mandler og cashewnøtter på et bakepapir – gjerne med dryss maldonsalt over. La det stå I 10-12 minutter før du serverer, lukker øynene og tenker på SAS Business Class.

  Les mer om SAS Business Class her.

  [​IMG]

  4 – La deg inspirere av en stjernekokk

  En rekke flyselskap samarbeider med lokale og internasjonalt anerkjente kokker som bistår flyselskapene med å skape velsmakende retter ombord. Selv om vi i disse tider ikke kan nyte de kulinariske høydepunktene i luften, er tiden kanskje moden for å jakte etter inspirasjon. TAP Air Portugal samarbeider med et panel bestående av fem portugisiske kokker som står bak rettene ombord. Hvorfor ikke lage litt kylling piri-piri eller eggterten Pastel de nata – begge med en «kjendiskokk-tvist»?

  Les mer om TAP Air Portugal «Taste the Stars» konsept her.

  [​IMG]

  5 – Planlegg noe eksotisk til middag

  Vi elsker flyselskap som gjør en ekstra innsats for å servere lokale matretter og drikkevarer ombord. Et godt eksempel på dette er Ethiopian Airlines. Ombord kan man nyte fargerike, velsmakende retter med ulike typer kjøtt, krydder og sauser – og ikke minst en flatbrødtype ved navn Injera. Etiopiere spiser tradisjonelt maten med hendene – uten bruk av bestikk. Vi overlater til deg om du ønsker å spise på samme måte. I så fall blir det en ny og kanskje spennende opplevelse.

  Les mer om Ethiopian Airlines Business Class her.

  [​IMG]

  6 – Intim middag med din partner?

  Flyselskap som Qantas, SWISS og Etihad har designet sine First Class seter slik at man kan spise sittende ansikt mot ansikt. Dette er jo dessuten mer sosialt enn bare å spise alene. Gjenskap opplevelsen med å dekke opp et lite bord med hvit duk, eksklusivt servise og bestikk. For å gjenskape opplevelsen fra fly best mulig er det viktig å huske på å velge et akkurat litt for lite bord og ikke minst sørge for at den ene sitter litt mindre komfortabelt enn den andre…

  Les mer om Qantas First Class her.

  [​IMG]

  7 – Lag kaffe som østerrikerne

  En rekke flyselskap byr på god kaffe ombord i sine First og Business Class kabiner, men Austrian Airlines strekker seg litt lengre enn de fleste. De har laget Flying Coffee House som er en hyllest til Wiens kaffehus, som er et velkjent innslag i Østerrikes hovedstad. Vår favoritt er Wiener Eiskaffee som serveres med en skje vaniljeiskrem. I alt finnes det 10 ulike alternativ å velge blant. Hjemme må du huske å servere kaffen på et lite sølvfat for å gjenskape opplevelsen fra Flying Coffee House.

  Les mer om Austrian Airlines Business Class her.


  8 – I pysjamas hele dagen

  Sjelden har det vært en bedre unnskyldning enn nå til å forbli i pysjamasjen. Hva med å tusle rundt hjemme, spise litt kaviar og nyte et glass Champagne? Pysjamasen du tidligere har fått på en reise kan nå vise å være nyttig. Tilbake i 2018 lanserte Emirates verdens første fuktgivende pysjamas. Dens unike stoff med blant annet Shea smør og Argan olje sørger for å tilføre huden litt fuktighet. Pysjamasen kan også bestilles online fra Emirates.

  Bestill her.

  [​IMG]

  9 – Invester i godt sengetøy

  Mens passasjerer før i tiden måtte ta til takke med heller dårlig sengetøy ombord, har tidene endret seg til det langt bedre hvor eksklusivt sengetøy er å finne ombord. En av våre favoritter tilbys av United Airlines, som har gått i partnerskap med Saks Fifth Avenue om å tilby reisende i deres United Polaris (Business Class) best mulig sengetøy. Premium kabinene hos amerikanske flyselskap er dessverre ikke kjent for å være i toppsjiktet, men i dette tilfellet har United virkelig et produkt å være stolt av.

  Les mer om United Polaris her.

  [​IMG]

  10 – La en flyvertinne jobbe hjemmefra

  Ok, vi vet dette ikke er mulig for folk flest, men husk at kabinansatte er også hjemme i disse dager – akkurat som mange andre. Vi synes denne filmsnutten illustrerer godt hvordan det kan være å jobbe hjemmefra som flyvertinne.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×