Eksklusiv rabatt på Norgescruise med SeaDream Yacht Club

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 4 Juni 2020.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Årets ferieplaner må endres, og Atle Brynestad har snudd seg raskt rundt for å tilby Norgesferie utenom det vanlige. Som leser av BusinessClass.no kan du nå få 1 000,- rabatt per person på eksklusive cruise i Norge.

  Norskeide SeaDream Yacht Club planlegger vanligvis sine seilinger to år frem i tid, og tradisjonen tro skulle luksusyachtene SeaDream I og SeaDream II tilbringe sommeren 2020 i Middelhavet. Havner som Ikaria i Hellas, Koper i Slovenia og Santa Maria di Luca i Italia sto på seilingsplanen til de to intime yachtene. Så kom koronapandemien, og verdens cruiseindustri møtte en krise uten sidestykke. Tomme cruiseskip ligger i dag rundt i verden og venter på bedre tider, mens rederiene legger planer for gjenåpning av en ferieform som forventes å slite lenge. For de fleste er mulighetene få, men SeaDream valgte å tenke kreativt. Norskekysten egner seg i utgangspunktet perfekt for cruise, med flott natur og spennende havner, og SeaDream tok derfor en rask avgjørelse om å flytte SeaDream I til Norge. Dette skulle raskt vise seg å være populært, og nå følger SeaDream II etter. Seilingene selges i utgangspunktet kun i det norske markedet grunnet reiserestriksjoner og smittevern.

  [​IMG]

  BusinessClass.no har gleden av å tilby en eksklusiv rabatt på kr 1 000,- per person på alle seilinger i Norge i sommer. For å benytte deg av denne rabatten må du sende inn en forespørsel via skjemaet på businessclass.no/seadream. Vi samarbeider med det norske reisebyrået Cruisespesialisten om å tilby Norgesferie med SeaDream Yacht Club.

  [​IMG]

  SeaDream seiler under mottoet “It´s yachting, not cruising”. Med små skip og maksimalt 112 gjester tilbyr rederiet en ferieform som skiller seg markant fra tradisjonelle cruise. Besetningen på 95 personer byr på en service man sjelden opplever til sjøs, med et mål om at man skal føle at man er gjest på en privat yacht. Det meste er inkludert i prisen, fra åpen bar og gourmetmåltider til golfsimulator yoga og bruk av mountain bikes når anledningen byr seg. Måltidene er en opplevelse selv for de mest kresne, enten man velger å spise i skipets hovedrestaurant eller ute på dekk. Alle lugarer holder høy standard, med havutsikt, egen sittegruppe og velfylt minibar. SeaDream fokuserer på frihet, som innebærer at man spiser når man vil og med hvem man vil. Atmosfæren om bord er elegant avslappet, så smoking og slips kan ligge igjen hjemme.

  Du kan lese mer om datoer, priser og ruter på www.businessclass.no/seadream

  [​IMG]

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×