Senaste nytt

De 10 beste 5-stjerners hoteller med Michelin-stjerne restauranter

Redaksjonen

Medlem
Le-meurice-alain-ducasse-paris-800x300-564x211.jpg

Årets Michelin-guide ble nylig sluppet. Og blant stjernerestaurantene var kun et fåtall å finne på et hotell. Vi har samlet de beste for deg.

Når du spanderer et flott opphold på et flott hotell, vil du selvsagt ha «full pakke». Og endel av pakken er naturligvis å få oppleve en kulinarisk opplevelse.

Neste gang du skal unne deg et slikt opphold, pass da på å bo på et av de beste 5-stjerners hotellene med restaurant som har gjort seg fortjent til en stjerne i Michelin-guiden.

The Ritz London

Hotellet feirer 110-års jubileum i år, og restauranten var en av 19 restauranter i Storbritannia som fikk en stjerne i i 2017-utgaven av Michelin-guiden.

The-Ritz-Restaurant-720x519-720x519.jpg


Kjøkkenet styres med stødig hånd av kjøkkensjef John Williams, The Ritz Restaurant serveres en moderne tolkning av tradisjonelel franske retter i elegante omgivelser med flotte utsmykninger på veggene og i taket og flotte vinduer som går fra gulv til tak.

Book ditt opphold her.

InterContinental, Hong Kong

Dette flotte hotellet med flott utsikt mot den aktive havnen, har hele fem restauranter og tilsammen fem stjerner i Michelin-guiden.

Restauranten har spesialisert seg på å servere kompliserte kantonesiske retter og restauranten Yan Toh har hele to stjerner og har rykte på seg for å være en av de aller beste restaurantene i Asia. Restauranten, Spoon by Alain Ducasse og the Steak House Wine Bar & Grill, har også hver sin stjerne og er utvilsomt vel verdt et besøk når man bor på hotellet.

HI315618299.jpg


Og som om ikke dette var nok, du kan også oppleve det flotte lasershowet, The Symphony of lights, som foregår i havnen hver kveld fra hotellets hyggelige lobby lounge.

Book ditt opphold her.

Ritz-Carlton Abama, Tenerife

Med imponerende 13 restauranter og barer, 7 utendørs svømmebassenger, en proff golfbane og et inneholdsrikt spa har Ritz-Carlton Abama, Tenerife det aller meste.

Ritz_Abama_00238_Galleries_1280x720-1200x675-720x405.jpg


Kjøkkensjefen Martin Berasategui’s veletablerte, to- stjerners restaurant M.B byr på klassiske retter fra området på unikt designede tallerkener. Men det finnes også spennende restaurantalternativer som den japanske Kabuki restauranten og «sjømatspesialisten»El Mirador.

Book ditt opphold her.

Hotel le Meurice, Paris

Beliggende på den berømte gaten rue de Rivoli, byr Hotel Le Meurice i Paris på hele 3 Michelin-stjerne. To av dem er på restauranten le Meurice som styres av Alain Ducasse, som er en av de aller beste i sitt fag.

Le-meurice-alain-ducasse-paris-720x360.jpg


Hotellets stilige restaurant Le Dali byr på mer tradisjonelle «brasserie» retter og et bredt utvalg retter inspirert av Middelhavsområdet. I Bar 228 kan man både nyte en god cocktail og smake på kjøkkenssjef Yannick Alléno’s kreative småretter.

Book ditt opphold her.

Hotel Arts, Barcelona

Ett av de fineste hotellene i byen er Ritz Carltons 5-stjerners Hotel Arts, Barcelona som har hele fem restauranter, inkludert 2-stjerners restauranten Enoteca. Her serveres Middelhavsinspirert mat – og restauranten fokuserer på å være innovative i måten de serverer sine fisk -og skalldyrretter. I tillegg har de en imponerende vinkjeller med 700 ulike typer vin.

hotel-arts-barcelona-dining-enoteca-1-1225-720x405.jpg


Hotellet i seg selv er heller ikke så galt. Det har hele 44 etasjer og følgelig er man nesten sikret god utsikt i ett av de 483 rommene. I 43ende etasje kan man også nyte en flott spa-avdeling og stranda er et lite steinkast fra hotellet.

Book ditt opphold her.

Four Seasons Hong Kong

Four Seasons Hong Kong er hjem for to Michelin-stjerne restauranter – hver med hele 3 stjerner i Michelin-guiden som er det aller beste man kan oppnå. Lung King Heen (som oversettes til «View Of The Dragon») er den første kinesiske restauranten som oppnår 3 stjerner. Her fokuseres det på det kantonesiske kjøkkenet og spesialitenene er sjømat og dim sum. Hotellets andre restaurantalternativ Caprice er en opplevelse. Her jobber 23 kokker og besøkende kan både titte på maten som lages i det åpne kjøkkenet eller utover Victoria havnen og Kowloon-halvøya.

cq5dam.web_.1280.720-5-720x405.jpeg


Book ditt opphold her.

Shangri-La Hotel Paris

Når du er ferdig med se på Eiffeltårnet fra din balkong på hotellet er det bare på ta turen til hotellets franske restaurant L’Abeille,som har hele to Michelin-stjerner. Eller hva med Shang Palace som er Frankrikes eneste kinesiske restaurant med stjerne i michelin-guiden.

HI111350505.jpg


Like ved den berømte Avenue Montaigne og Avenue George, byr 5-stjerners hotellet, som tidligere var Napoleon Bonaparte’s grandnevø, Prins Roland Bonaparte priavte hjem. Hotellet byr på et flott spa, cocktail bar og treningsfasiliteter. De elegnate gjesterommene byr ikke bare på flott utsikt med også svært elegante baderom i marmor.

Book ditt opphold her.

Waldorf Astoria Amsterdam

Dette 1700-talls palasset ved kanalen er nå ikke bare et flott hotell men også to flotte restauranter. Librije’s Zusje (Librije’s lille søster) har 2 Michelin-stjerner. Og kjøkkensjef Sidney Schutte har skapt en distinkt og innovativ kombinasjon av asiatiske og lokale retter som er vel verdt å prøve.

milk-cow-rib-eye-librije-zusje-amsterdam-dish-6-1980x1080-720x393.jpg


The Goldfinch Brasserie, som åpnet i fjor byr på flott utsikt over hotellets hage og har også mye spennende å by på matmessig.

Book ditt opphold her.

The Yeatman, Portugal

Er du en vinelsker? Da vil du også elske IThe Yeatman. Beliggende i Porto, som er en av de eldste vinhovedstedene i verden. Yeatman er også innehaver av byens eneste restaurant med Michelin-stjerne. Her finnes et utvalg på over 1.300 ulike viner – og ikke minst sjeldne årganger.

the_yeatman_hotel_wine_bar_9373384584f01d6afbccc9.jpg


Hotellet har 82 rom og alle er unikt designet da de er inspirert av lokale vinprodusenter. En omfattende vinbar, et deluxe spa med panormautsikt hører med.

Book ditt opphold her.

Ritz Carlton, Wolfsburg

Med hele 3 stejerner i Michelin-guiden er Aqua at The Ritz-Carlton Wolfsburg i tyskland ansett som en av de aller beste restaurantene i hele verden. Med fokus på lokale smaker og aromaer har kjøkkensjef Sven Elverfeld skapt noe unikt.

HI233061567.jpg


Book ditt opphold her.

Les mer >>
 
Toppen