BusinessClass.com deler ut TUMI-produkter verdt 20 000,-

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 4 Juni 2020.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Nye BusinessClass.com lanseres senere i år, men allerede nå åpner vi for gratis registrering av medlemmer. For å feire dette har vi gått sammen med våre venner i anerkjente TUMI, og nå deler vi ut ti premier med en verdi på over 20 000,-.

  Etter fem års utvikling nærmer vi oss nå lanseringen av nye BusinessClass.com. Vi gleder oss stort til å vise frem det vi har jobbet med, og planlegger lansering når verden åpner opp og det igjen blir mulig å reise. Hvis du ser etter flyreiser i Premium Economy, Business og First Class, og de beste hotellene i verden, kommer du til å elske BusinessClass.com! Vi har utviklet et unikt søkeverktøy som inkluderer egne algoritmer for å fjerne uønsket støy og sikre at du finner de beste tilbudene basert på dine preferanser. Søkeverktøyet kombineres med inspirerende artikler og gode deals for å gi deg mest mulig premium reiseopplevelse for pengene. Vårt populære forum videreføres også.

  Nye BusinessClass.com vil være åpen for alle, men enkelte funksjoner og innhold vil kun være tilgjengelig for registrerte medlemmer. Eksempelvis kan medlemmer få tilgang til bedre og flere premiumtilbud. Medlemskap er gratis, og man kan enkelt melde seg ut. Registrer deg nå, så gir vi beskjed så snart vi lanserer og du trenger da ikke registrere deg på nytt.

  [​IMG]

  Vi setter stor pris på din interesse, og vil gjerne vise vår takknemlighet! Sammen med vår partner TUMI deler vi ut flotte premier til ti av våre nye medlemmer. Alt du må gjøre for å delta er å melde deg inn som medlem i BusinessClass.com og gjennomføre to aktiviteter:

  Registrer deg her og bli med i trekningen av premier fra TUMI

  Hvis du allerede er registrert som medlem med brukernavn og passord på BusinessClass.no, BusinessClass.se, BusinessClass.dk eller BusinessClass.co.uk vil du automatisk få tilgang til nye BusinessClass.com når vi lanserer. Ditt eksisterende brukernavn og passord vil fungere som tidligere. Hvis du ønsker å være med i trekningen av premiene fra TUMI må du imidlertid likevel registrere deg via linken over og gjennomføre begge stegene i aktiviteten.


  Hovedpremien er en TUMI 19 Degree Aluminum Carry-on verdt NOK 9 945,-. Kabinkofferten er produsert i et begrenset antall og byr på et unikt og eksklusivt design som skiller det fra øvrige produkter i 19 Degree serien. Øvrige premier inkluderer en TUMI V4 kabinkoffert, passholdere, toalettvesker, nøkkelringer med sporing og kortholdere.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×