Senaste nytt

Brussels Airlines «boutique hotel» i luften

Redaksjonen

Medlem
auto-1-800x300-564x211.jpeg

Hos Brussels Airlines kan du oppleve et snev av «boutique hotel» i 35.000 fot.

Det belgiske flyselskapet har de senere årene jobbet intensivt med å skape en best mulig reiseopplevelse for reisende i business class, og gi dem en mest mulig genuin belgisk opplevelse – og i det legger selskapet, design, gjestfrihet og kulinariske opplever.

Brussels Airlines har investert svimlende 10 millioner euro i hver av sine 12 Airbus A330 for å gi passasjerene en best mulig reiseopplevelse, og ubeskjedent hevder de at de nye kabinproduktene vil tilby en følelse av «boutique hotel» når det gjelder service og den personlige følelsen man gjerne får på slike hoteller. De har laget en flott nettside som beskriver produktet, og som er verdt et besøk.

auto-2-720x509.jpeg


Premium kvalitet i materialene i de nye setene er viktig, og dette gjelder naturligvis mest for business class. Treverk og skinn er to stikkord i denne sammenheng. Den unike stemningsbelysningen i taket har i følge Brussels Airlines litt art nouveau design over seg. Og hjelper dessuten den reisende med å takle jetlag da systemet fortløpende tilpasser seg destinasjonens tid.

Men det er ikke bare interiøret som er nytt, Brussels Airlines har inngått et samarbeid med belgiske stjernekokker for jevnlig å kunne servere nye og spennende retter av beste kvalitet. Her kan du se noen av de kulinariske høydepunktene som serveres ombord. Fra selvbetjeningsbaren vil man også kunne hente seg en øl. Og man kan velge mellom åtte ulike ølsorter. I tillegg introduseres spennende belgiske viner, kaffe og ikke minst sjokolade i toppklasse fra Neuhaus.

auto-720x509.jpeg


I business class er det kun 30 seter i en 1 – 2 – 1 konfigurasjon som gir mer privatliv. Alle seter kan legges flatt ned til en 2 meter lang seng med mulighet for justering av madrassens hardhet. Underholdningen kan nytes på en høyoppløst 15,6 tommers skjerm og med støydempende høretelefoner.


Reisende i business class kan nyet en oppgradert kulinarisk opplevelse. Internasjonale viner og Laurent Perrier Champagne fra Brussels Airlines’ prisvinnende vinkjeller er ombord. Dette er plukket av vinekspert Fiona Morrison. 4-retters måltidene er kreert av Michelinstjernekokker. I 2020 er det Tim Boury fra Michelin-stjerne restauranten Restaurant Boury som står for det gastronomiske ombord. For første gang introduserer Brussels Airlines en såkalt Belgian walk-up bar ombord, denne befinner seg i bakkant av business class kabinen. Og det er her man bl.a. finner de forannevnte ølsortene.

I forkant av flyreisen er det også vel verdt å besøke en av deres fantastiske lounger, The Loft i terminal A eller The Suite i terminal B på flyplassen i Brussel.

menu_shots_boury-720x374.jpg


Les mer >>
 
Toppen