Senaste nytt

British Airways lanserer ny matopplevelse i luften

Redaksjonen

Medlem
britishairways_216861677808544-800x300-564x211.jpg

British Airways har nylig fortalt at de er i gang med en kraftig oppgradering hva gjelder mat og drikke som serveres ombord i deres business class eller Club World som de selv kaller det. Nå skal opplevelsen være som å spise på en god restaurant. Først ut er ruten mellom London Heathrow og New Yorks JFK flyplass. Startskuddet gikk i dag 1.september.

Reisende med British Airways på business class vil kunne velge mellom en rekke spennende forretter og desserter fra en trillevogn, og man oppgraderer også selve serveringen med nytt bestikk og porselen. British Airways sier ubeskjedent at at de vil kunne tilby en genuin restaurantlignende opplevelse i lufta.

ksT7aoud04R3227UVekdNY0H_lPltpMGlY1O78GRkGzbr5b4OnNYBuXRfE95Eiuxt_y4kQGVnEKr2nqgr1d1tZ7s1Z0jP7scqUIaZK1dO63ZQwgmsNS49t3g2lmr78Q44_RxAYduww5toU-9zQpMMmxmhG_nTtIDUX1lz2tqCz-VbYw=s0-d-e1-ft


Den aktuelle menyen inneholder:

Forretter:

  • «Loch Fyne» røkelaks tartar med creme fraiche smaksatt med wasabi
  • Carpaccio i smør og tomat med olivenolje og balsamicodressing
  • Kremet squashsuppe med vårløk, gresskar og syrlig rømme
  • Sesongens salat med grillede grønnsaker og et valg av flere dressinger (fransk, balsamico, olivenolje med krydder)
eller hva med…
  • Hjemmelaget gnocchi med oksekjøttt i en Cafe de Paris-saus med smørstekte asperges
  • Sjøtunge fra Cornwall med urter fra Middelhavet, selleri og sitronsmør
  • Ravioli med artisjokk
  • scjYJffr4a_ZjVGl22PbHrFjT5DYD8ycTqKX-puvqJGZUOX96eMw-hjU1OQ8kNJ4LnoR2-XE9PXe1ESh5D__bU6bzUIe90qzNA4EIeRDlVz3dI3Hi5A-5hoR3xn3jJD4ihMyw_8kwjQSqpjJqpA-nEX2Ex12E4HFZAAimk9XM42wZDA=s0-d-e1-ft

Desserter:

  • Sjokoladesymfoni
  • Sitronpai
  • Eplekake slik den lages i Østerike (apfel strudel)
  • Ferske jordbær
  • Ostefat med brie fra Somerset, cheddarost, stiltonost og med valnøtter, vindruer og fikenchutney

Utvalget av viner kommer til å inkludere både hvite viner og Champagne som presenteres på vognene i store sølvfargede vinkjølere. De røde vinene kommer til å stå ved siden av og skal selvsagt holde korrekt temperatur – dvs. lett avkjølte.

Ser vi nærmere på vinlisten finner vi høydepunkter slik som Bourgogne Chardonnay 2016 fra Patriarche Père et Fils, Tiki Sauvignon Blanc 2016 fra Marlborough på New Zealand, den gode Las Olas Malbec/Bonarda Reserve 2014 fra Famatina Valley i Argentina og Reata Three County Pinot Noir 2013 fra California.

Tz0gLTdu1fqjEygiJAMfKlsNNnoKEiywt9rqUGTv2qoqnH51u2ogfR3qA3XyHzYpgrOb8gsRSAS46NxqJrX9hdkztBt5uVoxrNSUd8ikz1bnYnL0q2XVr-9tmmy8s6u8ZrIAWfx31MFznM03G1s-JSCELlBZcWCr7PC2krqssf1u3UA=s0-d-e1-ft


Er du mer i stemning for Champagne kan du velge mellom Henriot Brut Souverain NV, Champagne de Castelnau Brut Réserve NV og Champagne de Castelnau Brut Rosé NV.

Neste steg i forbedringene i Club World kommer senere i høst når man bytter ut sengetøyet i klassen. Her arbeider man sammen med det engelske selskapet The White Company som kommer med en ny pute som også kan benyttes som ryggstøtte når man sitter. En ny madrass står også på plamem sammen med sengetøy og nye amenity kit.

Etter planen skal alle forbedringene som gjelder mat og drikke og søvn på Club World være ferdig på alle langruter i løpet av 2018.

Les mer >>
 
britishairways_216861677808544-800x300-564x211.jpg

British Airways har nylig fortalt at de er i gang med en kraftig oppgradering hva gjelder mat og drikke som serveres ombord i deres business class eller Club World som de selv kaller det. Nå skal opplevelsen være som å spise på en god restaurant. Først ut er ruten mellom London Heathrow og New Yorks JFK flyplass. Startskuddet gikk i dag 1.september.

Reisende med British Airways på business class vil kunne velge mellom en rekke spennende forretter og desserter fra en trillevogn, og man oppgraderer også selve serveringen med nytt bestikk og porselen. British Airways sier ubeskjedent at at de vil kunne tilby en genuin restaurantlignende opplevelse i lufta.

ksT7aoud04R3227UVekdNY0H_lPltpMGlY1O78GRkGzbr5b4OnNYBuXRfE95Eiuxt_y4kQGVnEKr2nqgr1d1tZ7s1Z0jP7scqUIaZK1dO63ZQwgmsNS49t3g2lmr78Q44_RxAYduww5toU-9zQpMMmxmhG_nTtIDUX1lz2tqCz-VbYw=s0-d-e1-ft


Den aktuelle menyen inneholder:

Forretter:

  • «Loch Fyne» røkelaks tartar med creme fraiche smaksatt med wasabi
  • Carpaccio i smør og tomat med olivenolje og balsamicodressing
  • Kremet squashsuppe med vårløk, gresskar og syrlig rømme
  • Sesongens salat med grillede grønnsaker og et valg av flere dressinger (fransk, balsamico, olivenolje med krydder)
eller hva med…
  • Hjemmelaget gnocchi med oksekjøttt i en Cafe de Paris-saus med smørstekte asperges
  • Sjøtunge fra Cornwall med urter fra Middelhavet, selleri og sitronsmør
  • Ravioli med artisjokk
  • scjYJffr4a_ZjVGl22PbHrFjT5DYD8ycTqKX-puvqJGZUOX96eMw-hjU1OQ8kNJ4LnoR2-XE9PXe1ESh5D__bU6bzUIe90qzNA4EIeRDlVz3dI3Hi5A-5hoR3xn3jJD4ihMyw_8kwjQSqpjJqpA-nEX2Ex12E4HFZAAimk9XM42wZDA=s0-d-e1-ft
Desserter:

  • Sjokoladesymfoni
  • Sitronpai
  • Eplekake slik den lages i Østerike (apfel strudel)
  • Ferske jordbær
  • Ostefat med brie fra Somerset, cheddarost, stiltonost og med valnøtter, vindruer og fikenchutney

Utvalget av viner kommer til å inkludere både hvite viner og Champagne som presenteres på vognene i store sølvfargede vinkjølere. De røde vinene kommer til å stå ved siden av og skal selvsagt holde korrekt temperatur – dvs. lett avkjølte.

Ser vi nærmere på vinlisten finner vi høydepunkter slik som Bourgogne Chardonnay 2016 fra Patriarche Père et Fils, Tiki Sauvignon Blanc 2016 fra Marlborough på New Zealand, den gode Las Olas Malbec/Bonarda Reserve 2014 fra Famatina Valley i Argentina og Reata Three County Pinot Noir 2013 fra California.

Tz0gLTdu1fqjEygiJAMfKlsNNnoKEiywt9rqUGTv2qoqnH51u2ogfR3qA3XyHzYpgrOb8gsRSAS46NxqJrX9hdkztBt5uVoxrNSUd8ikz1bnYnL0q2XVr-9tmmy8s6u8ZrIAWfx31MFznM03G1s-JSCELlBZcWCr7PC2krqssf1u3UA=s0-d-e1-ft


Er du mer i stemning for Champagne kan du velge mellom Henriot Brut Souverain NV, Champagne de Castelnau Brut Réserve NV og Champagne de Castelnau Brut Rosé NV.

Neste steg i forbedringene i Club World kommer senere i høst når man bytter ut sengetøyet i klassen. Her arbeider man sammen med det engelske selskapet The White Company som kommer med en ny pute som også kan benyttes som ryggstøtte når man sitter. En ny madrass står også på plamem sammen med sengetøy og nye amenity kit.

Etter planen skal alle forbedringene som gjelder mat og drikke og søvn på Club World være ferdig på alle langruter i løpet av 2018.

Les mer >>

Dette blir bra Har bestilt en TR (Tier point run) i Mars 2018. Skal fly OSL-HEL-LHR-JFK-LAX-LAS og retur. OSL-HEL er med AY A350 begge veier. JFK-LAX er med A321T First Class begge veier i A klasse og JFK-LHR er med BA747 sete 64K (min favoritt) Så da får jeg testet ut den nye maten og madrassen fra BA.

Betalte 16k NOK for hele turen som gir 1020TP så etter min mening var det en god deal
 
Toppen