Arctic Bath – et unikt hotellkonsept

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 3 Juni 2020.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Designhotellet Arctic Bath åpnet tidligere i år, og byr på en annerledes hotellopplevelse.

  Arctic Bath ligger i Harads, i hjertet av Lappland, nærmere bestemt knappe 5 mil fra Boden og 9 mil fra Luleå. Hotellet består av 14 frittående bygninger i tre og inkluderer også restaurant, bar, spa med badstue, kaldtbad og et behandlingsrom.

  [​IMG]

  Det nye designhotellet står som et monument over skogens betydning for Sveriges utvikling. Bygningene er inspirert av den gamle tømmerfløtetradisjonen. Den spesielle sirkulære formen på hovedbygget gir beskyttelse for dem som ønsker å varme seg i en lun solkrok, og beskytter også baderne mot kalde vindgufs.

  [​IMG]

  De 12 designrommene, som enten er plassert på stranden eller flyter i elven oser av skandinavisk luksus og minimalisme. Samtlige rom byr på flottt utsikt over naturen og er man heldig kan man oppleve flott nordlys, og i sommerhalvåret garantert midnattssol.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Lokalproduserte råvarer og bærekraftige produkter preger hotellets meny. Restauranten tilbyr en spennende og inneholdsrik 5-retters middag med signaturretter som samisk Gahku (flatbrød) fra det samiske kjøkken. Her er du også garantert bord. Baren har et rikt utvalg av øl og vin fra mikrobryggerier og små eksklusive produsenter. For dem som ønsker mer sunne drikker, kan man velge ulike smoothies.

  [​IMG]

  Arctic Bath fokuserer på velvære, og spa-avdelingen benytter seg av «Kerstin Florian» produkter Det er fullt mulig for gjester å bestille kuropplegg som strekker seg over flere dager. I tillegg til dette tilbys spennende aktiviteter for gjester – alt fra genuine samiske opplevelser til elgsafari og hundespannkjøring. Vi i BusinessClass gleder oss over nye luksushoteller som åpner, og som for så mange andre hotellaktører har også Arctic Bath blitt rammet av koronakrisen midt i den viktige oppstarten. Vi håper denne artikkelen vil inspirere våre lesere til å besøke dette spektakulære hotellet når reiserestriksjonene blir mer turistvennlige.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×