Anmeldelse: Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 20 Oktober 2017.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  Om

  BusinessClass hadde høye forventninger til dette noe intime luksushotellet som åpnet tidlig i 2017. I det ekstremt konkurransedyktige markedet for high-end hoteller i London, likte vi godt den rolige atmosfæren i denne bevaringsverdige, klassiske bygningen. Four Seasons Hotel London på Ten Trinity Square ligger strategisk til på Tower Hill, i hjertet av Londons forretnings distrikt City. Vi kan bekrefte at den 5-årige omfattende restaureringen har gjort underverker både ute og inne. Selv om hotellet ikke er det største med sine ca 100 rom, er Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square et av de mest imponerende hotell byggene vi noensinne har besøkt. Kanskje derfor den ble benyttet som bakgrunn for James Bond-filmen Skyfall og Lara Croft-filmen Tomb Raider. Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square får en topp rangering av BusinessClass og er et godt valg hvis du er på utkikk etter et elegant og stille luksushotell i denne delen av London.

  [​IMG]

  Plassering

  Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square ligger like ved Tower of London, en av de mest populære turistattraksjonene i London, og med Tower Bridge like bak. T-banestasjonen Tower Hill ligger 30 sekunder unna hotellets inngang.

  Rom

  [​IMG]

  Vi prøvde både Superior-rom og et hakket dyrere Deluxe-rom. Deluxe-rommene er større og har et delikat bad med badekar og separat stor dusj. Vi velger nok Deluxe eller Premier rom når vi returnerer. Prøv Executive rom hvis du foretrekker et enda større, mer leilighets aktig preg. De ni Heritage Suitene ligger i første etasje, og frister med 5 meters takhøyde og detaljer fra bygningens historiske fortid.

  [​IMG]

  Service

  Vi synes servicen var upåklagelig gjennom hele oppholdet, og som forventet fra et flott 5-stjerners hotell. Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square er et ganske intimt hotell og vi følte at dette reflekteres i en mer personlig oppmerksomhet. Vi ble møtt ved navn på restauranten. Når vi British Airways om filter kaffe eller Americano til frokost, fikk vi like godt begge deler for å se hvilken vi foretrakk.

  [​IMG]

  Stil

  Bygningen er fra 1922 og er stor Beaux-Arts med kalkstein stolper og et ikonisk tårn. Interiøret er imponerende. Selv om hotellet ikke er veldig stort, bare 100 rom, føles alt påkostet og det er mye å feste øynene ved. Vi elsker art deco lampene i trappe oppgangene og den sirkulære Rotunda loungen rett innenfor inngangspartiet. Rommene er innredet med tunge materialer. Det er ikke spart på trepaneler i gråtoner og tekstiler i jord farger og blanke detaljer.

  [​IMG]

  Store speil og marmorbad. I underetasjen finner man det 1680 kvadratmeter store spaet, som vi nøt for oss selv under oppholdet. Resepsjonen har vegger kledd i 24 karat gull og det finnes åtte rom for massasje og andre behandlinger. Ellers er det sauna, dampbad, et 14m basseng samt et annet mindre basseng som holder 32 grader temperatur med hydro massasje.

  [​IMG]

  Mat

  Å spise på Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square kan være en god opplevelse. Først og fremst bør nevnes Michelin-stjerne restauranten Le Dame De PIC fra den berømte franske 3-stjerners Michelin-kokken Anne-Sophie Pic. Vi hadde lunsj der og de 3-rettene til bare £39 var et sant kupp. Besøk endelig restauranten før de får en stjerne til og hever prisene. Rotunda er en imponerende, sirkulær art deco-dekorert salong og restaurant like innenfor hotellets lobby. Vi fikk ikke testet den, heller ikke den asiatiske restauranten Mei Ume. Frokost er á la carte.

  Hvem er hotellet egnet for?

  Hotellet er perfekt for forretningsreisende. Men også for fritids reisende, anser vi hotellet å være et rolig tilfluktssted fra den travle støyen og trafikken i London. Hvis du er ute etter et livlig hotell, er dette ikke det.

  3 ting vi elsker:

  * Utrolig eksteriør og interiør

  * Spaet

  * Restauranten La Dame de PIC

  BusinessClass gir deg de beste prisene på kvalitets hotell ved å sammenligne samtlige hotell leverandørene av betydning i ett og samme søk. Finn den beste prisen for Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square ved å velge datoer øverst på denne siden eller ved å klikke her.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×