Senaste nytt

Almanac Barcelona åpner denne uken – se bildene

Redaksjonen

Medlem
98784727-800x300-564x211.jpg

Kun et steinkast fra Passeig de Gràcia og Plaça Cataluña i det sentrale Barcelona åpner det nye luksushotellet Almanac Barcelona siden dører i overimorgen.

Det kommer til å ha 91 rom og suiter, og det nye hotellet skal følges av lignende 5-stjerners hoteller fra Almanacgruppen i Wien, Budapest og Praha de neste årene.



Man har slått sammen to bygninger ved siden av hverandre til et sammenhengende bygg for å lage det nye hotellet. Interiøret kommer fra Jaime Beriestain Studio, et lokal innrednings- og arkitektfirma. Man har jobbet med å få til en varm og immøtekommende følelse, og fargepaletten er dempet og materialvalgene er gyldne – både når det gjelder lamper, gardiner og møbler. De fleste tredetaljene er i eik og valnøtt.

1lIGkUI9xolWAJWaoDhqEwM-e72QzvyEM8Ek3XZnXa6wYZeUJ2r1zn3TmtTYPd_Wg1bdbWhYdRcZajZl4g0rPSyxI7MYeEAJEi4OyK5x9pR8RvWTA3L3ivhhaxKkibASfFiKnXA1=s0-d-e1-ft


Det finnes 61 rom och 30 suiter. En del av dem har små franske balkonger, og en del suiter har litt større altaner. Og har du behov for ekstra plass kan to elelr flere tilstøtende suiter åpnes slik at man får en stor suite. Perfekt for større familier.



Hva med de kulinariske mulighetene? Restauranten heter Linia og der serveres retter fra Middelhavskjøkkenet fra lunsj til sen kveld. Det loves spennende cocktails og et omfattende vinkart som hovedsaklig består av spanske viner og sherry. En fin detalj med restauranten er man kommer inn i den både fra gaten og fra innsiden av hotellet. Og det betyr at restauranten kanskje fylles av lokalt liv?



På hotellet kommer det også til å være gode treningsmuligheter og en fin spavdeling for dem som ønsker seg velvære. På taket er det en lounge. Og den tipper vi her i Business Class redaksjonen blir et populært innslag.

En liten pool har man også fått plass til.



Se flere bilder fra hotellet og få et godt tilbud på Almanac Barcelona her

Les mer >>
 
Toppen