Senaste nytt

Mandarin Oriental Ritz Madrid – tidløst og ikonisk

Redaksjonen

Medlem
amawk-tt9rm-564x211.jpg

Etter en omfattende renovering er det 110 år gamle Mandarin Oriental Ritz Madrid klar til å ønske gjester velkommen når de åpner dørene til høsten.

For øyeblikket pågår sluttfasen av en storstilt renovering som skal gi gjestene nye og bedre fasiliteter. Hotellet beholder den opprinnelige Belle Époque- stilen som preger bygget. Hotellet har ambisjon å bli et av Madris mest luksuriøse hoteller med sine 100 rom, 53 suiter, fem restauranter og en flott velværeavdeling.

hotelritz-royal-suite-2-1.jpg
amawk-tt9rm-720x320.jpg
hotelritz-royal-suite-2-2.jpg


Beliggenheten er sentral og gunstig for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet ligger rett ovenfor det berømte Pradomuséet og er i umiddelbar nærhet til både finans -og shoppingdistriktet.

ambqn-y4tfi-720x480.jpg


Franske Giller & Boisser står bak hotellets flotte innside hvor designelementene gjenspeiler hotellets historie og dens kobling til byen, spansk kultur og kunst.

ashsx-o2k4e-720x480.jpg


Mandarin Oriental er kjent for sin eksepsjonelle gastronomiske tilbud og dette hotellet er absolutt intet unntak. Quique Dacosta – en av Spanias mest anerkjente kokker er ansvarlig for det som serveres på hotellets fem restauranter. Detta inkluderer Quique Dacostas egen signatur restaurant, all-day dining restauranten Palm Court, The Ritz Garden, cocktailbaren Ritz Bar og en champagnebar.

ao220-vaugv-720x480.jpg


Hotellets spa og wellness-avdeling er en avslappende motpol til byens hektiske liv, og perfekt å besøke etter en lang shoppingdag. Her finnes svømmebasseng, en ”vitality pool”, ”experience showers”, badstue og ulike behandlingsrom og treningsfasiliteter. behandlingsrum och ett fullt utrustat gym.

Les mer >>
 
Toppen