Senaste nytt

Opplev Norge med all-you-can-fly billetten!

A

Aurora

Guest
Widerøe har som noen kanskje vet et "airpass" man kan kjøpe for 2 eller 3 uker, hvor man får fly så mye man vil (nesten) på Widerøes rutenett, for en særdeles fordelsaktig pris.

Norge er delt opp i 3 soner - NORD, SØR og MIDT - og er priset etter hvor mange soner man ønsker å fly fritt i. Man får fly 2 ganger per strekning, dvs at man kan for eksempel kan fly 2 tur/retur Tromsø-Hammerfest, 2 tur/retur Tromsø-Hasvik-Hammerfest, osv :)

Inkludert i billetten er også tilslutning og avslutning til/fra utlandet, slik at reisen kan starte i Gøteborg, for eksempel.

Widerøes kabinpersonale er av de hyggeligste og mest jordnære kabinpersonale man kan treffe på. Ombordserveringa er det så som så med på kort-turene, men da skal ansiktet være vendt mot Lyngenalpene og Lofotens magi, ikke på ombordserveringa ;)

Les mer på Widerøes egne nettsider her: Norge Rundt-billetten med Widerøe | Widerøe

Anbefaler dette som en once-in-a-lifetime ferieopplevelse, alle som er glade i å fly bør unne seg noe slikt en gang. Dro selv på turen for over 3 år siden, og drømmer enda om å gjøre det igjen. Her er en video fra den gangen jeg dro:

Norge Rundt med Widerøe 2010 - YouTube
 

frequentflyer

Ny medlem
Ser ut som en veldig kjekk bilett, har veldig lyst og være med på dette. Kansje vi kan planlegge en samlet tur til en plass i Norge alle vi på BusinessClass.No? :cool:
 

la4gy

Medlem
Bare synd at de fineste stedene på Widerøe sine ruter er såkalte FOT-ruter (Anbudsruter, støttet av det offentlige), og IKKE gir EuroBonus poeng.
MEN: de fleste av Widerøe sine destinasjoner er vel verdt et besøk, kanskje særlig på sommeren!
Du finner neppe vakrere landskap noen steder!
 

fcx

Medlem
Ger de baspoäng + segment på varje flygning så kan det bli ett riktigt fördelaktigt mile-run...
 

olsson

Medlem
Det här gjorde jag i somras, blev min lilla semester. Lyckades även klämma in några pass fram och tillbaka efter jobbet (fick gå lite tidigare). Men billigt sätt att flyga in segmentkravet när det låg på 35.
Satt och diskuterade fina ställen att flyga med Wideröe på jumpseat med en kapten, så visst var det värt. Och sitta helt själv i planet när den skulle från AES tillbaka till BGO (tror vi egentligen skulle till Molde) var också en upplevelse det. (Fick inga poäng för den resan :()
 

ESSA

Medlem
Kalendern säger efter vecka 30 för mig. Vad är egentligen "möjligt" att få ihop i poäng?
Ser fram emot proffsens beräkningar. ;)
 

olsson

Medlem
Kalendern säger efter vecka 30 för mig. Vad är egentligen "möjligt" att få ihop i poäng?
Ser fram emot proffsens beräkningar. ;)

Jag fick ihop 32 legs som skulle passa mig bra och detta för den billiga taxan (inte alla zoner). Men det var i princip omöjligt att hitta biljetter. Så jag nöjde mig bara med massa T/R med BGO som start. Är även några andra som skrivit poster i närheten av posterna jag länkar.
http://www.businessclass.se/forum/s...pa-norge-inrikes-flygningar-2.html#post144510

http://www.businessclass.se/forum/s...-med-wideroe-pa-norge-inrikes-flygningar.html är tråden för övrigt.
 
Toppen