Flyreiser er i disse dager ikke så aktuelt for de fleste av oss, men det kommer bedre tider, og fra tid til annen dukker det opp hyggelige tilbud. Vi har funnet en god deal med SWISS som tar deg T/R Oslo – Dubai fra drøye 23.000 kroner – i First Class.

Normalpris på First Class på denne ruten er drøye 50.000 kroner.

Turen begynner på best mulig måte med gratis transport fra hjemmet til Oslo Lufthavn Gardermoen, etterfulgt av fast track og loungebesøk før flygningen til Zürich. Første delen av reisen er sannsynligvis med en Airbus A220 – i Business Class, da First kun er tilgjengelig på selskapets langruter.

I Zürich kan man nyte et besøk i SWISS First Class lounge før man går ombord i selskapets Airbus A330 som har 8 First Class seter ombord.

I Zürich finnes to SWISS First Class lounger, en i terminal A og en i terminal E. Vi anbefaler sistnevnte som blant annet har egen Champagnebar, Á la carte servering, og en takterrasse på 350m2 samt egne hotellrom hvis man ønsker å sove litt før neste flygning.

Søk og bestill direkte hos SWISS.

Slik er SWISS First Class på deres Airbus A330:

555533_v1-720x481

 

SWISS First A330

Skjermbilde 2020-03-24 kl. 19.21.53

Ta gjerne en titt på hva BusinessClassmedlemmet Kevinator skrev om sin reise med SWISS i First Class mellom Hong Kong og Zürich. Det var riktignok en annen strekning, men gir et inntrykk av man kan oppleve ombord.