Planlegger du en tur mellom Oslo og Stockholm, eller motsatt vei, kan vi i BusinessClass sterkt anbefale Ethiopian Airlines som flyr strekningen mellom de to skandinaviske hovedstedene med et «fully flat» businessprodukt til en pris på under 2.000 kroner hver vei.

For knappe to år siden startet det afrikanske selskapet opp flygninger mellom Oslo og Addis Ababa, og turen ned til Ethiopia går via Stocholm Arlanda. Takket være en såkalt promotional fare kan man bestille reise i deres business class til svært hyggelige priser.

Cloud 9 seats

Selv om turen tar en times tid, kan det være gøy å reise utradisjonelt mellom de to byene. Det blir riktignok bare smaken av fugl, men man kan få lagt seg helt ned, få litt snacks og drukket godt.

Cabin Service

I forkant av reisen kan man nyte lounge adgang på Oslo Lufthavn, benytte priority boarding, nyte et glass musserende mens boarding fullføres. Under flyvningen man nyte et bredt utvalg vin, øl og alkoholfrie drikker og ikke minst autentisk etiopisk kaffe.

Ethiopian har også et bra in-flight entertainment system og byr selvsagt på rause bagasjekvoter.

Ruten opereres av følgende flytyper: Boeing 777-200, 787-8 & 787-9 med avgang 18.45 fra OSL 6 dager i uken (1 2 3 5 6 7).

Dreamliner in air

De beste prisene finner man på Ethiopian Airlines App hvor prisen starter på 1824kr. Online ligger prisen fra 1902kr.

Husk at dette er en ren promotional fare som ikke tilbyr fleksibilitet eller poengopptjening, men er et tilbud for de som ønsker å teste det desidert beste produktet på markedet mellom Oslo og Stockholm.

Alle som reiser med Ethiopian Airlines mellom Oslo og Stockholm må ha med gyldig pass og passere gjennom passkontrollen da flyet tar av fra non-schengen området på OSL.

Tilbudet gjelder for reiser som blir booket før 15 februar for reiser gjennomført før 10 juni.

God tur!