Hei alle medlemmer!

Det er bare 2 uker siden vår unike FLIGHT UPGRADE GURU ble lansert, og allerede nå kan vi fastslå at det er en høyt verdsatt funksjonalitet. Vi har daglige nyregistreringer og det er mange forskjellige medlemmer som bidrar med registrering av sine upgrades.

Det er naturligvis flest registreringer på SAS men også data på andre flyselskap har begynt å komme inn.

Ideen er at denne funksjonaliteten skal bidra til at dere som bruker FLIGHT UPGRADE GURU ikke skal betale mer enn høyest nødvendig for fremtidige upgrades.

KONKURRANSE

BusinessClass ønsker å tilby et incentiv til videre ”data-harvesting” og lanserer nå en stor bonus-reward. Alle som bidrar til å registrere upgrades i systemet vil få et lodd i konkurransen der vinneren mottar 20.000 Eurobonus-poeng.

Konkurranseregler:

– Konkurransen gjelder ut 2016 og kåring av vinner skjer i januar 2017.

– Hver registrering tilsvarer et lodd. For eksempel: legger man inn 10 registreringer, får man 10 lodd.

– BC oppfordrer til innlegging av data også fra andre flyselskaper. Dette innebærer at dersom noen har eller bruker tid på å finne dokumenterte data fra andre kilder enn egne bestillinger, for eksempel fra Flyertalk forum, er dette å akseptere som grunnlag til å delta. Dette bør i så fall med i kommentarfeltet.

– Misbruk, det vil si innleggelse av falske data vil føre til sletting av innlagte data og profil / IP-blocking.

HOTELLSØKET

I samme omgang kan vi nevne at også hotellsøket vårt er flittig benyttet og vi gleder oss over ny rekord denne uken.  Det er et solid tegn på at dere brukere finner best pris på bra hoteller og sparer tid og penger. Det er mest 4- og 5-stjerners opphold som blir bestilt men også 3-stjerners. Vi på BC er veldig glade for at dere medlemmer benytter vår egen tjeneste. Den kickback vi får inn her, går som tidligere nevnt inn igjen til utvikling av spennende funksjonalitet, og FLIGHT UPGRADE GURU er et godt eksempel på det. Høsten er høysesong for besøk til verdens storbyer og hotellet finner du her.

Hilsen team BusinessClass