Finnair åpner nå sin nye non-Scengen lounge på flyplassen i Helsinki.

Den nye loungen har fått navnet «The Platinum Wing Lounge». Loungen har et moderne nordisk design, og rekke nye fasiliteter for de besøkende- blant annet er matutvalget oppgradert

Loungen har fått plass for ytterligere 200 reisende, og disse møter en oppgradert lounge preget av et nordisk design. Møblene har både klassisk og moderne design fra populære nordiske merker. Ved inngangen står f.eks. Eero Aarnios «ballstoler». I tillegg til den tidligere Platinum Wing Lounge, ble Business Lounge designet gjennom et samarbeid mellom Helsinki-baserte KOKO3, London-baserte Tangerine og Finnairs interne designteam.

En fersk nordisk meny, skreddersydd for internasjonal smak

Gjestene kan nå smake på Norden gjennom lokalproduserte ingredienser for sesongen. Loungen drives i samarbeid med den finske matleverandøren Fazer. Tre hovedretter med kjøtt, fisk og vegetariske retter, i tillegg til seks salater og et bredt utvalg av desserter. En ny bar med full service er åpen i de tider hvor folk flest reiser og besøker lungen.

Den nye loungen er delt inn i en rekke mindre «lommer» tilpasset kundenes behov.

Når du går lenger og lenger inn i salongen, blir det roligere og roligere. Det er åpne plasser, mer private og familierom for de som reiser med barn. Det er fylt med spill og andre aktiviteter.

Det er stikkontakter på nesten hver sitteplass. Det er også lydisolerte telefonrom og muligheten til å skrive ut dokumenter.

For de som ønsker å ta en dusj, kan du bestille tid i en nyoppusset dusjsuite med produkter fra det svenske merket L: a Bruket.

Her er noen glimt fra den nye loungen:

Finnair_NoSe Lounge_Business Lounge_Bathroom Finnair_NoSe Lounge_Business Lounge_Blueberry Bar Finnair_NoSe Lounge_Business Lounge_Dining Area Finnair_NoSe Lounge_Business Lounge_Relax Area