Det er en blanding av ferie og fritids destinasjoner og forretningsreisedestinasjoner som tilkommer når SAS går over til sommertidtabellen i slutten av mars 2014. Totalt lanseres fire nye ruter fra Oslo og en rute fra Stavanger.

Fra både Oslo og Stavanger introduseres nye ruter til Skottland. Den 31.mars starer en ny helårig rute fra Oslo til Aberdeen og kort tid etterpå til Edinburgh som sommer destinasjon. Edinburgh vil bli operert fra både Oslo og Stavanger i perioden 10. april til 11. oktober.

Chania på den greske øya Kreta og Aalborg på Jylland i Danmark  blir to nye destinasjoner fra Oslo. Ruten til Aalborg starter 30. mars og ruten til Chania den 12. april. Aalborg blir en permanent destinasjon fra Oslo, mens Chania trafikeres som en sesongrute mellom 12. april og 11. oktober.

Også Stockholm og København får til våren hver sin direkterute. Fra København kan du fra 31.mars fly direkte til Leeds Bradford i Storbritannia og fra Stockholm lanseres ruten til Visby på Gotland med fem daglige avganger på hverdager. Det er første gang på 20 år at SAS trafikerer Visby hele året.

Billetter til de nye rutene slippes gradvis fra 21. november.