For andre gang på bare et drøyt år har Radisson Blu Riverside i Gøteborg mottatt titler som Europas beste hotellbar med sin «Cuckoo’s Nest». Hotellet vant tittelen i European Hospitality Award hvor det ble delt ut priser i 14 kategorier.

– Jag er så stolt over å ha vunnet denne prestisjefylte konkurransen. Vi konkurrerer med toppsjiktet i hotell -og restaurantbransjen, så det er virkelig en ære. Vårt konsept er virkelig unikt, genuint og noe vi er stolte over, sier Malin Franck, General Manager hos Radisson Blu Riverside Hotel.

Deter bare drøye to år siden det nye  Radissonhotellet åpnet i Gøteborg, beliggende ved Lindholmen på Hisingen. I nederste etasje rett etter entrén ligger Cuckoo’s Nest, designet av Erik Nissen Johansen som hadde som målsetting å skape et design som skulle være i grenselandet mellom genialitet og galskap. Inspirasjonen har blant annet kommet fra filmen A beautiful mind (som får ytterligere en kobling til hotellet gjennom nærliggende Lindholmen Science Park) samtidig som man ønsket å løfte frem det sanne Gøteborg.

Har du selv bodd på Radisson Blu Riverside og testat Cuckoo’s Nest? Velkommen å skriv en anmeldelse om din opplevelse.

Cuckoos Nest Bar - Radisson Blu Riverside Göteborg

Cuckoos Nest Bar – Radisson Blu Riverside Göteborg

Foto: Carlson Rezidor