Singapores ikoniske Raffles Hotel er nå gjenåpnet etter en lang og omfattende oppgradering av det sagnomsuste stedet som tiltrekker seg besøkende fra hele verden.

I 2 og et halvt år har arbeidene med oppussingen av hotellet pågått. Og endelig er de klare for å ønske gjester velkommen i de flotte omgivelsene. ser, som begynte i februar 2017.

“Det er få hoteller i verden der navnene har blitt tilnærmet synonyme med byene de befinner seg i – og ingen mer enn Raffles Hotel i Singapore. De nyrestaurerte Raffles vil gi en opplevelse som ingen andre, sier Christian Westbeld, daglig leder ved hotellet. «Det er vårt ønske og ønske at gjestene våre skal fortsette å skape gode minner på hotellet mens de gjenoppdager hva som gjør det så spesielt – den særegne arkitekturen, arven og den legendariske servicen.»

Den grundige restaureringen ledet av den anerkjente interiørarkitekten Alexandra Champalimaud ble også støttet av Aedas, et ledende globalt arkitektur- og designfirma. Sammen skapte designerne en forfrisket sosial oase som gir en overbevisende blanding av kultur, skjønnhet og mildhet, heter det i en pressemelding. Vi har selv besøkt hotellet ved flere anledninger og gleder oss ved en senere anledning til å rapportere fra Raffles.

Det revitaliserte Raffles Singapore tilbyr luksuriøse rom med suiter, fordelt på ni forskjellige kategorier av suiter: State Room Suites, Courtyard Suites, Palm Court Suites, Personality Suites, Residence Suites, Promenade Suites, Studio Suites, Grand Hotel Suites og Presidential Suites. Residence, Promenade og Studio-suitene er de tre nyeste tilleggene til hotellets eksisterende line-up. Det totale antallet suiter øker fra 103 suiter til 115 suiter.

Raffles Arcade er nylig utstyrt med en sjarmerende Raffles Boutique og forskjellige skreddersydde detaljhandelsmerker. Gjester og lokalbefolkningen vil også glede seg over å utforske de verdslige restaurantene og barene på Raffles Singapore, inkludert restaurantsamarbeid med kokk Anne-Sophie Pic, fra den tre-Michelin-stjernen Maison Pic i Valence i Frankrike; ærverdige franske mesterkokk Alain Ducasse; og kokken Jereme Leung, kjent for sin innovative kinesiske matlaging. I den forfriskede Long Bar vil reisende fortsette å glede seg over hotellets mest berømte cocktail, den originale Singapore Sling, sammen med den tidløse tradisjonen med å kaste peanøttskall på gulvet.

Raffles Singapore ble først åpnet i 1887, og erklærte et nasjonalt monument et århundre senere av regjeringen i Singapore i 1987, og har gjennom årene fått både lokal og internasjonal anerkjennelse som en oase for de godt reiste. Det er en nasjonal skatt blant singaporeanere som verdsetter stedets historiske betydning og unike arv.

Frister det med et opphold på Raffles. Finn de beste prisene i vårt hotellsøk.