Her har verdensledere som Donald Trump og Vladimir Putin møttes, og det finnes en rekke grunner til hvorfor dette hotellet foretrekkes av prominente gjester verden over. 

Hotellet er idyllisk plassert mellom frodige, grønne åser og havet. InterContinental Danang Sun Peninsula Resort er et luksuriøst og eksklusivt strandnært hotell i Danang, Vietnam. Det er arkitekten Bill Bensley som har tegnet det flotte hotellanlegget som for øvrig er inspirert av byen Hoi An som er å finne på UNESCOS verdensarvliste.

Sun_Peninsula_Residence_Villa_-_Private_pool_view

Hotellet har gjennom årene fått en rekke utmerkelser, blant annet Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards i 2019. Siden 2017 er det også blitt kjent for å være stedet hvor Donald Trump og andre verdensledere møttes i forbindelse med Asia-Pacific Economic Cooperation Summit i Danang.

La_Maison_1888_-_Exterior_daylight

Hotellet har 201 rom som alle er flotte og svært innholdsrike. Foruten luksuriøse hotellrom kan man nyte kulinariske opplevelser, bade i utendørsbassenger, tilbringe tid på stedets spa eller rett og slett bare nyte den vakre utsikten.

Sun_Peninsula_Residence_Villa_View

Det finnes alt fra standardrom til eksklusive suiter, villaer og ikke minst presidentsuiter. Arkitekten Bill Bensley, bodde her i hele to år mens han jobbet med ferdigstillelsen av hotellet. De vietnamesiskinspirerte rommene har en enkel fargepalett i form av svart og hvitt – og årsaken til dette er å løfte frem de vakre omgivelsene. Samtlige rom har en stor balkong og et luksuriøst baderom med eksklusive toalettartikler.

1_King_Resort_Classic_Ocean_View

De gastronomiske opplevelsene sørger hotellets Michelinstjernerestaurant for – La Maison 1888. Maten på restaurantene Citron og Barefoot byr på mer klassiske vietnamesiske retter slik som grillede skalldyr. Her finnes det noe for alle lover hotellet.

Citron_-_Main_dining_room

Hotellets spa, HARNN Heritage Spa, befinner seg i en av de idylliske villaene. Kvaliteten på behandlingene skal være i toppsjiktet. Spaet kan også smykke seg med utmerkelsen ”Global Spa of The Year 2017” av World Luxury Spa Awards. Bastien Gonzales, en av verdens beste pedikyrister, rekrutterer og trener opp dem som skal jobbe her..

Spa_Lagoon_Villa_-_Treatment_room

BusinessClass.com gir deg de beste prisene på hoteller verden over. Her finner du den beste prisen på et opphold på InterContinental Danang Sun Peninsula Resort.