I går vi skrev vi om Emirates som lanserer Premium Economy ombord i sine kommende Airbus A380. I dag følger vi opp med å fortelle om oppgraderingen i deres øvrige kabinklasser.

Selv om en rekke flyselskap kvitter seg med sine Airbus A380, er det fortsatt et fly som vil være i trafikk i mange år fremover. For Emirates er A380 en hjørnesten i flåten. De er verdens største operatør av kjempen, og har bestilt en håndfull nye fly som skal settes i drift i løpet av neste år og 2022. I forrige uke mottok Emirates det første av i alt seks nye A380. Her ble deres premium Economy introdusert, mens også deres øvrige kabinklasser har fått en oppgradering.

I First Class er det som før 14 eksklusive suiter, men nå er veggene og dørene både høyere – noe som betyr mer privatliv. I tillegg er det litt endringer på overflater i kabinen. Blant annet dekor på trappen. Her finner vi det De Forente arabiske emiraters nasjonaltre, Ghaf-treet som motiv på veggen i trappegangen. Dette finnes også andre steder i kabinen og har blitt et signaturelement for de nye flyene fra Emirates.

img-0549

Deres eksklusive baderom har fått en oppfriskning.

img-1211

I Business Class er setene som før, men overflatene er nye med nytt skinn, og nye mer duse farger som harmonerer med dagens kabinprodukter på selskapets Boeing B777-300ER «Gamechanger» fly. Setekonfigurasjonen er fortsatt 1 – 2 –  for de totalt 76 setene.

img-1193

Den samme fargepaletten gjenspeiler seg i flyets barområde som kan benyttes av passasjerer i First og Business Class.

img-0813

I Economy Class er alle de 338 setene byttet ut med en ny type som er lettere og mer komfortabel. Hodestøtter i skinn er på plass. Disse kan også slik at de gir støtte sideveis. Som før er det 13,3 tommers underholdnimngsskjermer.

img-0951 img-1048