Synes du det har manglet litt på komforten ombord hos Emirates i de høyeste bookingklassene? Nå løfter Emirates sine premiumprodukter med blant annet en ny spesialdesignet pyjamas, luksuriøse tepper, nye hudpleieprodukter og en ny toalettveske fra Bvlgari.

Når du bestiller en billett i First Class og skal sove ombord kan du nå se frem imot å sove i det som skal være verdens første fuktgivende pyjamas. Den kommer fra produsenten Matrix og benytter en teknologi man beskriver som «Hydra Active Microcapsule Technology». Denne skal forhindre uttørking av huden og etterhvert kroppen under flyreisen, skal vi tro en pressemelding fra Emirates. Teknologien er patentert og man benytter millioner av små kapsler som er vevd inn i tøyet og disse avgir fukt som så absorberes av huden.
Den viktigeste ingrediensen er vanlige alger, men i dette tilfellet den type alger som kommer fra den nordlige delen av Atlanterhavet.
Man får naturligvis pyjamasen med seg hjem og selskapet opplyser videre i pressemeldingen at den fuktgivende effekten fungerer i opp til ti vask av pyjamasen. Tillsammen med pyjamasen får man matchende tøfler og en øyemaske.

F_class_blanket First-Class-Gents-Amenity-Kit-3 First-Class-Ladies-Amenity-Kit-2

Nytt på First Class er også et teppe som er laget av et syntetisk materiale men med samme følelse som et saueskinn.
Om man blir betatt av det nye teppet og kunne tenke seg det hjemme i sofaen, kan man kjøpe et slikt Emirates offisielle butikk.
I Business Class kan man se frem mot nye, luksuriøse tepper i en dempet grå nyanse.
I samme åndedrag forteller flyselskapet at man oppgraderer hygienproduktene ombord på sine A380-fly og i loungene.
Produktene kommer fra irske VOYA og som reisende kan man stifte bekjentskap med VOYAs shampoo, balsam, dusjssåpe, fuktighetskrem, håndsåpe og en krem for hendene.
En av de mest populære artiklene å ta med hjem fra reisen i business eller First Class pleier å være den vesle fine toalettvesken
Nå skal Emirates i samarbeid med det italienske luksusmerket Bvlgari og alle passasjerer i business eller First Class få en nydesignet toalettveske som blant annet inneholder den nye duften «Eau Parfumée au thé noir». I First Class er toalettvesken i mykt skinn og den lages i åtte ulike grå varianter. I business er det åtte andre varianter som gjelder.