Det blir romantikk i luften og på tallerkenen når Emirates feirer valentinsdagen med 40 unike desserter og godbiter i sine lounger og fly.

Fra 13. til 15. februar kan reisende med Emirates nyte valentinsdagen med mat og drikke inspirert av kjærligheten.

Maten om bord Emirates’ flyvninger vil bli krydret med et snev av romantikk for å supplere det regionalt inspirerte kjøkkenet. På selve valentinsdagen 14. februar serverer Emirates et spesielt utvalg av desserter på lengre flyvninger. I First og Business Class kan reisende nyte en hjerteformet pasjonsfruktkake. I loungen ombord Emirates A380 kan kundene nyte drinker og bakverk, så vel som jordbær dyppet i mørk eller hvit sjokolade. Godtekurvene i First Class vil inneholde en limited edition-lakris med smakene jordbær- og krem. I Economy Class vil kundene få servert en ostekake med hvit sjokolade og pasjonsfrukt.

Også i loungene i Dubai vil det være romantikk på tallerkenen. Her kan det nytes bobler fra Moet & Chandon Rosé Impérial sammen med pasjonsfruktkake med bringebær og red velvet-kake og iskrem. Kaffeelskere har mulighet til å prøve ut tre nye kaffetyper fra Coffee Planet – rose kissed mocha, orange crush latte og white latte mocha.

– Ikke uvanlig med frieri om bord
Norgessjef Terje Grue påpeker at mange kjærestepar ønsker å gjøre flyreisen så romantisk som mulig.

– Å fly Business eller First Class, drikke bobler og nyte god mat er for mange den perfekte starten på en romantisk parferie. For anledningen slår Emirates på stortrommen for å gi kundene en fantastisk opplevelse. Det hender vi har frierier om bord, og jeg håper enda flere lar seg omfavne av kjærligheten i luften på våre flyvninger, sier Grue.

Romantiske måltider på seks kontinenter
De kulinariske kreasjonene som blir servert varierer på tvers av alle Emirates’ destinasjoner. Det inkluderer blant annet appelsin og ingefær-panna cotta som serveres med bær og pistasjnøtter i Emirates’ lounge i Hamburg; hjerteformet shortcake med ferske jordbær og pisket krem i Cape Town; Petit four av sjokolade og bringebær i Auckland; en sjokoladekake i Narita; og jordbær dyppet i sjokolade og kokosnøtt i loungene i USA.

12.0-emirates-130120 13.0-emirates-130120 05.1-emirates-130120