Banyan Tree Hotels & Resorts nye og intime resort i Krabi har akkurat åpnet for sine første gjester som kan nyte unike omgivelser og luksus.

Banyan Tree Krabi ligger vakkert til i en fjellside omgikk av nasjonalparken Tubkaek. Utsikten er formidabel- og man kan nyte de flotte kalksteinsklippene som kneiser opp fra det krystallklare Andamanhavet.

Banyan-Tree-Krabi-1

Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts

Dette er det femte hotellet som åpner ved Tubkaek Beach, som er en 20 km lang kystlinje bortenfor de populære og mer kjente Ao Nang og Railey strendene i Krabi. Det nye resortet befinner seg en 45 minutters taxitur unna Krabi International Airport.

ved å kun tilby 72 poolsuiter og villaer – alle hvert sitt private pool og utsikt mot solnedgangen, tilbys gjester et intimt og luksuriøst opphold.

Rommene er både moderne, lyse og trivelige. Fargene er duse og rolige. Alle rom byr på en gedigen dobbeltseng samt privat terrasse og svømmebasseng. Banan-Tree-Krabi-2
Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts

Hotellet har to restauranter og en strandbar. En klubb for barna, et treningssenter og møterom. I tillegg kommer et innholdsrikt spa med regnskogtema.

Banan-Tree-Krabi-3
Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts

Et av hotellets høydepunkter er ”Bird’s Nest” bord, som passende nok er plassert i trærne rundt den høytliggende restauranten Saffron.

Med sin beliggenhet tilbyr storslagen utsikt over Krabis berømte kalksteinsformasjoner og ikke minst svært fargweerike solnedganger. Perfekt for en romantisk middag eller kanskje et instagram-øyeblikk.

Banyan-Tree-Krabi
Foto: Banyan Tree Hotels & Resorts

Banyan Tree er verdensberømt for sine spa-opplevelser, og dette hotellet er intet unntak. Her kan man nyte førsteklasses velværebehandlinger.