Nyhetsbildet preges for tiden naturlig nok fullstendig av saker om korona-virus. Flyreiser, hotellovernattinger er for de fleste av oss ikke veldig fristende, men Korona-stormen vil blåse over. Vi har funnet frem til noen fly -og reise youtube-kanaler som kanskje kan hjelpe deg med å få tiden til å gå fortere mot en friskmeldt verden.  

Det er ingen tvil om at Norge og resten av verden står overfor en stor jobb med å begrense spredningen av viruset som ser ut til å ramme landet vårt hardt. Dette gjøres blant annet ved å oppfordre dem som kan til å ha hjemmekontor, reise minst mulig, og generelt holde seg unna større samlinger med med mennesker. Og ikke minst være ekstra nøye med håndhygienen.

Korona-stormen vil med tid og stunder løye, men det kan ta tid. I mellomtiden må vi smøre oss med tålmodighet, og drømme om hyggelige reiser, fine hotellopphold på destinasjoner verden over.

Det amerikanske ekteparet Kara og Nate fra Tennessee har en youtube-kanal som er vel verdt et besøk. For noen år siden valgte de å si opp sine jobber, og følge drømmen om å besøke 100 land. Dette har de brukt noen år på, og deres youtube kanal har hundrevis av filmer fra verden over som følges av svimlende 1,27 millioner personer. Det handler mest om destinasjonene og opplevelsene, men også en god del om selve reisen – være seg i fly, på båt, i bil eller tog. Vi anbefaler en titt.

Her er noen eksempler:

En annen favoritt i vår redaksjon er Tv-serien Inside luxury travel som ikke lenger sendes, men episodene finnes på youtube og er etter vår mening vel verdt en titt. Her finnes mye godsaker.