British Airways åpner i disse dager sin nye lounge i San Francisco. Dette er deres tredje lounge I USA som er en del av flyselskapets omfattende investeringsplan. 

Den nye loungen er he 665 kvadratmeter stor og byr på storslagen utsikt over flyoppstillingsplassen utenfor takket være store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Disse slipper også inn masser av behagelig dagslys i loungen.

Den nye loungen er delt opp i ulike soner for å imøtekomme ulike krav fra de besøkende. Man kan eksempelvis nyte en drink i den sentrale baren i loungen. Eller man kan trekke seg tilbake til en av loungens mange adskilte arbeidsplasser. Og er det behov for å printe ut noen dokumenter, ja så gjøres dette trådløst. Smart og enkelt.

En omfattende buffet med masse mat og drikke er på plass, og for dem som reiser på første klasse finnes en dedikert «restaurant»  med oppgradert vin og matutvalg.

CALIFORNIA, USA: Refreshed British Airways lounge at San Francisco international airport on 03 July 2019 (Picture by Nick Morrish/British Airways)

British Airways har sammen med det britiske designbyrået Graven skapt det nye interiøret sammen med WDA | William Duff Architectssom holder til i San Francisco. Loungen har også en håndfull kunstverk av Bill Jacobsen, Doug Hall og Ruth Root – som alle er lokale kunstnere. CALIFORNIA, USA: Refreshed British Airways lounge at San Francisco international airport on 03 July 2019 (Picture by Nick Morrish/British Airways)

San Francisco er en viktig destinajon, ikke bare nærheten til Silicon Valley med alle sine teknologibedrifter, men byen i seg selv er flott og har en rik kulturhistorie som gjør den vel verdt å avlegge et besøk.

britishairways_21686577848833

Dette er British Airways sin femte nye lounge som lanseres, og nå står Johannesburg, Genève, Chicago og London Heathrow for tur.