Nå har du muligheten til å sikre deg unike gjenstander fra First Class og Club World hos British Airways. I forbindelse med at selskapet pensjonerer sin flåte med Boeing B747, benytter de samtidig muligheten til å tjene noen kroner på å selge unna diverse småting som dessuten kan være en super julegaveidé til den flyinteresserte.

Vi i BusinessClass publiserte tidligere i høst en artikkel om flyselskapet Qantas som også gjorde det samme som British Airways nå er i gang med.

Dette betyr at man nå har muligheten til å gjenskape flyopplevelser hjemme ned til detaljnivå som servise og tøfler.

For dem som savner British Airways First Class, er dette en unik sjanse til å skaffe seg eksklusivt porselen fra William Edwards, som blant annet leverer til Michelin-stjerne restauranter som The Claridges og The Connaught. Andre ting man kan kjøpe er «varme kluter» som du naturlig nok må varme opp selv. Eller kanskje en brødkurv kunne passe på kjøkkenbordet? Eller kanskje et teppe på sofaen i stua – også   signert British Airways.

britishairways_1

For dem som tar til takke med det litt enklere, kan det være mye spennende å kjøpe fra selskapets Business Class, eller Club World som er deres eget navn på kabinproduktet. Her finnes både kopper, tallerkner, komfortable tøfler og mye annet spennende.

Men det lønner seg å være rask på labben, godbitene forsvinner ut i et høyt tempo. Sjekk ut linken til salgssiden nederst i denne saken.

britishairways_2

Disse objektene er perfekt for dem som ønsker en annerledes julegave eller som rett og slett ønsker å gjenskape flyopplevelser i eget hjem. Det har vi for øvrig skrevet om tidligere i år. 

Klikk her for å se hva du kan kjøpe.