berlinnye-

De beste byene å feire nyttårsaften

Enda et år er i ferd med å ebbe ut, og snart kan vi ønske 2019 velkommen. Vi bringer deg her en liste over det vi mener er 10 gode byer å feire nyttårsaften i.

Ingen annen kveld er som nyttårsaften, og planleggingen av årets siste kveld kan både være vanskelig og ikke minst stressende. Det å reserve bord, skaffe billetter og arrangere transport kan være utfordrende. Så hvorfor ikke velge en annen variant neste gang og feire inngangen til et nytt år på en annen destinasjon.

Uansett om du danser på Copacabana ved midnatt den 31 desember eller drikker cocktails på en takbar i Hong Kong, så gjør nedtellingen til et nytt år til noe man husker resten av sitt liv.

 • Edinburgh
 • EdinburghNYE-

I fjor tiltrakk Edinburghs verdensberømte feiring av nyttårsaften seg nesten 150.000 personer som fikk feire dette til tre dager til ende. Etter sigende skal det ha vært deltakere fra mer enn 70 land som begynte feiringen 30.desember med den årlige paraden før «Auld Lang Syne» ble sunget inn ved midnatt den følgende natten. Feiringen fortsetter videre de neste dagene med musikk og ulike eventer i gatene i den skotske hovedstaden.

Finn de beste prisene på hoteller i Edinburgh her.

 1. Madrid
 2. 200508_Firework_of_Lake_of_Annecy_festival_

Nyttårsaften i Spania er nok blant de beste i verden – ikke minst gjelder dette for hovedstaden Madrid hvor gatefester setter stemningen. Her er det dans, sang og allmenn glede. Følg lokalbefolkningen og la deg rive med når du spiser de «12 druene» i løpet av årets 12 siste sekunder. Dette betyr hell og lykke de neste 12 månedene.

Finn de beste prisene på hoteller i Madrid her.

 1. Rio De Janeiro
 2. Rio_New_Year_Fireworks-

Med full sommer på den sydlige halvkule er den livlige brasilianske hovedstaden Rio de Janeiro stedet å være for den heteste nyttårsfeiringen på hele jorda. I episke Copacabana finner du samba-festen som gjerne strekker seg godt inn i 2018. Husk bare å kle deg i hvitt – for det betyr lykke.

Finn de beste prisene på hoteller i Rio de Janeiro her.

 1. Melbourne
 2. Melbourne New Year Early Eve

Australias kanskje kuleste by er Melbourne, og her byr de på en unik nyttårsfeiring som skal være blant de aller beste som er å oppdrive. Med to dramatiske fyrverkeriforestillinger ved midnatt får man noen fantastiske show som bivånes av en halv million mennesker.

Finn de beste prisene på hoteller i Melbourne her.

 1. New York
 2. new-york

Den store glitrende smeltedigelen i Times Square har i en årrekke vært den ikoniske nedtellingen til det nye året. Og festen som avholdes her blir bedre år for år. Og i år er det ventet at én million mennesker tar del i feiringen på Times Square.

Finn de beste hotellprisene i New York her.

 1. Berlin
 2. berlinnye-

Tysklands hovedstad er kjent for å være en «festby», og ved nyttår tar det litt ekstra av. va med å begynne feiringen på den 2 kilometer lange strekningen mellom Brandenburger Tor og Siegessäule hvor en rekke barer og matboder og innslag av levende musikk er på plass for å sette stemningen. Etter det imponerende fyrverkeriet kan man eksempelvis flytte festen til en av byens berømte nattklubber hvor festen pågår til solen står opp.

Finn de beste prisene på hoteller i Berlin her.

 1. Hong Kong
 2. hongkong

Hong Kong er i seg selv en spektakulær by, og nyttårsfeiringen er om mulig enda mer spektakulær. Vi anbefaler å finne en flott plass i en av byens mange takbarer hvor du kan nyte noe godt i glasset med fyrverkeriet utspiller seg over byens ikoniske havneområde.

Finn de beste prisene på hoteller i Hong Kong här.

 1. Amsterdam
 2. Oudezijds_Voorburgwal_New_Years_Eve_

En annen berømt europeisk «festby» er Amsterdam som ved nyttår ringer det nye året inn på typisk nederlandsk vis hvor ingrediensene er mye sprit, sang, dans og farger. Offisielle fester holdes på plasser som Rembrandtplein, Nieumarkt, Museumplein og Dam-torget, men de improviserte gatefestene finner du over hele byen.

Finn de beste prisene på hoteller i Amsterdam her.

 1. Sydney
 2. Sydney_habour_bridge__opera_house_fireworks_new_year_eve

Hvorfor ikke være en av de første i hele verden til å feire det nye året? Sydney er jo i denne sammenheng kjent for å ha et ikonisk fyrverkeri. På nyttårsaften når solen har gått ned og varmen avtar, er det ikke mange steder som slår Sydney Harbour hvor man kanskje kan sette seg ned på en av de mange strandbarene og nyte det blendende fyrverkeriet.

Finn de beste prisene på hoteller i Sydney her.

 1. London
 2. london

Den britiske hovedstaden må man heller ikke glemme i denne sammenheng. London tilbyr så mye av alt – uansett hva du ønsker å gjøre. Fra stilfulle fester på restauranter, barer og nattklubber til gatefester langs Themsen.

Finn de beste prisene på hoteller i London her.

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×