FEATURE-800x300

10 av de beste hotellene i Vancouver

Vancouver ligger høyt på mange nordmenns toppliste over steder i USA og Canada man liker best. 

Og det er lett å forstå hvorfor. Her finnes naturskjønne områder ikke langt unna storbyen. Kulturvalget er enormt og beligggenheten mellom høye fjell og glitrende vann er veldig flott. Vancouver oppleves også av mange som en fremtidsrettet by, her finnes mye optimisme og kreativitet. Mange besøkende oppsøker gjerne distriktet Gastown for å spise middag eller kanskje ta en øl. Gjerne i etterkant av at hjemmelaget Vancouver Canucks slo sin motstander inne på Rogers Arena. Vi snakker naturligvis om ishockey, Canadas nasjonalsport.

Klimaet er vennlig med ganske milde vintre og ikke for varme sommertemperaturer. Byen har videre en levende musikkscene, mengder av små trivelige restauranter og barer. Og naturligvis et bredt utvalg hoteller. Her er 10 av de beste.

  1. Loden Hotel Vancouver 9.8

Dette er et lekkert luksushotell kun få meter unna havnen og en halvtimes tid unna downtown. Hotellet er ikke med i noen kjede og kan nok best beskrives som et hotell for «hipstergenerasjonen». Det betyr mye energi og fokus på velvære.

Lobby at Loden Hotel

Lobbyen på Loden Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotellet byr på 77 innbydende og trivelige rom, og mange spør gjerne etter et rom i avdelingen Garden Terrace. Her får du utsikt over den flotte hagen, dammen og en liten foss. På de andre rommene har man flott utsikt over enten North Shore-fjellene eller Vancouvers skyline. Og skulle du mot formodning reise sammen med din hund eller katt er selvsagt dyr hjertelig velkommen på hotellet.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

  1. Rosewood Hotel Georgia 9.8

Historiske Hotel Georgia åpnet allerede i 1927 men ble restaurert tilbake sitt opprinnelige utseende for seks år siden da hotellet ble en del av Rosewoodkjeden. Her får du klassisk luksus med store rom, en fin lounge på taket og generelt veldig bra service.

o7vIuJaMh77eLwb8lc8r98kUXWY2VFTaNZnOtHi-kpXcLwPz4I02whDILE_PTp4Bw5gGQIymyG1nkkdWUo88b9B2d8Vxv5DWk2521vr3X4VMe18Y7p8aIPXNPCueH53_rHp6Jv3BPq5q54Td-SBpJJf9SX02XGHQ-Jm0=s0-d-e1-ft

Superior room på Rosewood Hotel Georgia

Baderommene er veldig hyggelige med varme i de flotte marmorgulvene, store dusjer som uten problem rommer to personer. Mange av rommene har også store badekar. Hotellet har videre et oppvarmet innendørs svømmebasseng og en restaurant som heter Hawksworth som har fokus på det nordamerikanske kjøkkenet.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

  1. Wedgewood Hotel & Spa 9.3

Wedgewood ligger i downtown Vancouver og er et av Canadas mest kjente luksushotell. Her får du eksempelvis din egen balkong. Hotellet har 83 rom og suiter, et anerkjent spa og man har sofistikerte muligheter for mat og drikke. Ønsker du å være sikker på å få en luksuriøs hotellopplevelse i Vancouver, er utvilsomt Wedgewood et sikkert valg.

Penthouse Suite at Wedgewood Hotel & Spa

En Penthouse Suite på Wedgewood Hotel & Spa

Bacchus Restaurant & Lounge er ikke det rimeligste stedet i byen for å spise middag, men et veldig bra valg. Restauranten minner om en en eksklusiv herreklubb med sine mørke trepaneler, den store baren og pianoet i hjørnet. Maten som serveres har en fransk touch over seg.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

  1. Fairmont Pacific Rim 9.6

Fairmont Pacific Rims atmosfære kan best beskrives med et ord – «glamour». Hotellet befinner seg i en 48 etasjers høy bygning rett ved Coal Harbour og i nærheten av downtown Vancouver. Med andre ord en perfekt beliggenhet for å oppdage byen.

Owners Suite at Fairmont Pacific Rim

Owners Suite på Fairmont Pacific Rim

Om du føler deg i det spandable hjørnet kan kanskje en Owner Suite være noe å bestille. Her bor du i et av de heftigste hotellrommene i Vancouver. Utsikten er uslåelig med både hav og fjell rett utenfor vinduet. Vi skal ikke kjede  deg med å ramse opp alle fasiliteter som finnes her, men nøyer oss med å konstatere at nivået er høyt og at det meste kan bestilles ved hjelp av rommets egen iPad. Fra denne booker man spabehandlinger eller dimmer lysene på rommet.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

  1. Shangri La Hotel Vancouver 9.3

Dersom du velger Shangri La kommer du til å bo i nærheten av downtowns beste (og dyreste) butikker og mest ekslusive restauranter. Dette er en moderne hotelloase av ypperste klasse.

Market at Shangri La Hotel Vancouver

Restauranten Market på Shangri La Hotel Vancouver

Interiøret er moderne med en spennende miks av asiatiske elementer og tradisjonell hotelluksus. Dette gjelder både lobbyen, restauranten og naturligvis rommene og suitene. Den elegante restauranten Market styres av Michelinstjernekokken Jean-Georges Vongerichten som har fokus på lokale råvarer. Restauranten er kjent for sine utsøkte fiskeretter og hvordan skalldyr benyttes i rettene.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

  1. Pan Pacific Vancouver 9.1

Pan Pacific ligger bare to minutter fra Waterfront Station som er stasjonen du kommer til når du tar toget fra Vancouvers internasjonale flyplass. Hotellet ligner et skip med sine seil på toppen og her får du et riktig trivelig hotell med formidabel utsikt over vannet fra nesten alle rommene.

Sail-like Pan Pacific Vancouver

Pan Pacific Vancouver

Den store lobbyen har sjenerøs takhøyde og elegante asiatiskinspirerte designdetaljer og masse flotte glassdetaljer som skaper rom, luft og lys. Rommene holder god standard og pass for all del på å få med deg det oppvarmede bassenget og boblebadet på hotellets tak.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

Four Seasons Hotel Vancouver 9.0

Four Seasons reiser seg 30 etasjer over shoppingsenteret  Pacific Centre, og her finner du den velkjente Four Seasons-kvaliteten kombinert med en perfekt beliggenhet i byen.

Delucxe Executive Suite at Four Seasons Vancouver

Delucxe Executive Suite på Four Seasons Vancouver

Her kan du oppleve det som kanskje er byen hyggeligste hotellpool med en såkalt «swim-out» svømmebasseng hvor du starter inne på hotellet men kan så svømme ut i den friske luften omkranset av grønn og frodig hage. Hotellet har også et flott fitnesssenter, en hyggelig lounge og restauranten YEW som serverer fisk og skalldyr.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

  1. Sutton Place Hotel Vancouver 8.8

Her får du en blanding av europeisk sjarm og nordamerikansk service. Sutton Place ligger i downtown Vancouver og tiltrekker seg både turister og forretningsreisende. Rommene er elegante og inneholder det man måtte ønske seg av bekvemmeligheter.

Delucxe Executive Suite at Four Seasons Vancouver

Delucxe Executive Suite på Sutton Place Vancouver

Men det beste med hotellet er nok de fine fasilitetene. Her finnes oppvarmet innendørs svømmebasseng, en utendørs terrasse hvor man nyte en kopp kaffe eller en øl. Et spa er også på plass og så er det he French Bakeryhvor det dufter deilig av ferske bakeverk. Boulevard Kitchen & Oyster Bar heter hotellets restaurant og her kan du eksempelvis bestille store, ferske østers.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

  1. Granville House B&B 9.1

Detteer egentlig bare et Bed & Breakfast-hotell men beliggenheten i området Shaughnessy – som är Canadas dyreste boligområde om man ska tro på hva Wikipedia hevder. Her få du en følelse av å bo på et intimt luksushotell, og personalet er dyktige i alt de gjør.

Charming guest room at Granville House B&B

Enkelt men trivelig: Granville House B&B

Hotellet er mest for voksne så det passer perfekt dersom du planlegger en romantisk helg for to. Hotellets frokost har rykte på seg til å være både inneholdsrik og velsmakende.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt rom her

  1. L’Hermitage Hotel 9.6

Hotellet befinner seg i 5, 6 og 7 etasje i et ganske ordinært bolighus i hjerte av Vancouvers shopping og underholdningsdistrikt. L’Hermitage Hotel har ved flere anledninger fått utmerkelser i kategorien «boutique hotel» etter at det åpnet tilbake i 2008.

 

Well appointed rooms at L'Hermitage Hotel

L’Hermitage Hotel – ikke superluksuriøst, men hjemmekoselig.

Hotellet byr på 60 fine rom og suiter som har fokus på å være hyggelige fremfor superluksuriøse. Det finnes også endel leiligheter med inntil 2 soverom og separat kjøkken. I 5 etasje ligger loungen L’Orangerie, og hotellet tilbyr også en solterrasse et saltvannssvømmebasseng.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her

Les mer om: Canada, Vancouver

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×