Glamour, glitter og Golden Gate Bridge.

San Francisco en by med en unik kultur. Dette er byen som har det aller meste. Den er omgitt av Stillehavet og San Francisco bukta hvor vi blant annet finner turistmagneten og landemerket Alcatraz. Rundt om i byen finnes førsteklasses spisesteder og shopping.

Denne gangen tar vi en titt på de beste luksushotellene som San Francisco har å by på.

St Regis San Francisco 9.1

Siden hotellet åpnet dørene i 2005, har St. Regis San Francisco satt en ny standard for moderne luksus i byen. Det ligger sentralt i det trendy SoMa distriktet, som er i umiddelbar nærhet til flere kjente attraksjoner i byen. Rommene er store og det er nær sagt alle bekvemmeligheter å finne på rommene. Dette sammen med en svært god service gjør at gjestene kommer tilbake gang på gang.

Classy reception at St. Regis San Francisco

Den stilige resepsjonen på St. Regis San Francisco

Det høye hotellet har i alt 306 rom og suiter, samtlige er utstyrt med regnskogdusj og flere store TV´er (hvorav én på baderommet). Hotellet huser også en av byens beste restauranter – Michelinstjernerestauranten Ame.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Fairmont San Francisco 9.0

Når du spaserer gjennom det monumentale inngangspartiet på Fairmont San Francisco føler du deg fort litt glamorøs. Digre lysekroner i krystall og marmor preger det hele. Det er enkelt å forstå hvorfor hver eneste amerikanske president siden William Taft har valgt å bo her når de har besøkt byen.

The impressive entrance to the Fairmont San Francisco

Det er en imponerende inngang på Fairmont San Francisco

Fairmont er en ikonisk San Francisco bygning. Det ligger på en bakketopp i eksklusive Nob Hill, og det er flott utsikt over byen herfra. Rommene er komfortable, og har alle bekvemmeligheter. Hotellet gjennomgikk en stor oppgradering for to år siden og selv om du ikke skulle bo på hotellet, men er i området, er det verdt å turen opp – bare for å se på den spektakulære utsikten.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Fairmont Heritage Place Ghirardelli Square 9.2

Sentralt beliggende ved Ghirardelli Square – er dette et av byens mest kjente landemerker og en tidligere sjokoladefabrikk fra 1893 holdt til her i gamle dager. Fairmont Heritage Place Ghirardelli Square tilbyr moderne «residence-style suites» rett ved det livlige Fisherman’s Wharf.

Suite at Fairmont Heritage Place Ghirardelli Square

En av suitene på Fairmont Heritage Place Ghirardelli Square

Romselige suiter med ett, to eller tre soverom som byr på moderne design og alle bekvemmeligheter – herunder eget gourmet kjøkken og en stor åpen peis. For den bevisste kan det være godt å vite at hotellet har Maserati car service, personlig shopper, og døgnåpen butlertjeneste.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Loews Regency San Francisco Hotel 9.2

Hotellet ligger i byens tredje høyeste skyskraper, og følgelig byr hotellet på svært god utsikt. Loews Regency San Francisco byr også på svært luksuriøse rom og en flott restaurant ved navn Brasserie S&P.

Incredible views at Loews Regency San Francisco

Storslagen utsikt fra Loews Regency San Francisco

Høydepunktet på hotellet er rommene. Igjen er det utsikten, men også de flotte baderommene med italiensk marmor og dype badekar. Luksus sengetøy i flott egyptisk bomulls kvalitet hører med. Det er også et døgnåpent treningssenter og spa på hotellet.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Palace Hotel a Luxury Collection Hotel San Francisco 8.8

Hotellet ligger kun en kort spasertur fra Union Square og byr gjestene på et luksuriøst og unikt opphold i den historiske bygningen. Rommene fanger garantert din oppmerksomhet med «chic» møblering, flotte badekar i marmor og ikke minst en svært god utsikt over den pulserende byen.

The historic Palace Hotel San Francisco

Det historiske Palace Hotel San Francisco

The Palace byr blant annet på tradisjonell afternoon tea, servert på det flotteste porselen under digre lysekroner i krystall. Middagen spiser man nok best i Pied Piper, hvor man finner tradisjonelle amerikanske retter og en hyggelig atmosfære. Hotellet har også et inneholdsrikt treningssenter og oppvarmet svømmebasseng, concierge service, og et business senter.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Taj Campton Place 9.0

På Taj Campton Place får man nedtonet luksus. Hotellet er beliggende på Union Square. Det har 110 rom og er et stilig boutique hotell som Taj Hotels overtok i 2007. Det er også utvilsomt et landemerke i byen. På rommene finner man bekvemmeligheter av ypperste klasse.

Campton Place restaurant

Campton Place restaurant

Rommene og suitene som sådan er holdt i en stil som best beskrives som en miks av klassisk europeisk design og moderne amerikansk design. Hotellet har et fitness senter som er på toppen av hotellet. Denne unike settingen gjør at man også får frisk luft og flott utsikt under treningsøkten. Når sulten melder seg er Campton Place restaurant stedet å besøke. Her serveres retter fra det indiske kjøkken og lokal mat fra California. En meget kompetent sommelier guider deg gjennom vinlisten som inneholder mer enn 1.500 ulike valg.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Four Seasons Hotel San Francisco 9.0

Hotellet ligger mellom 5 og 17ende etasje i en skyskraper i bydelen SoMa. Hotellet er et av byens ledende 5-stjerners hotell – noe som skyldes både de elegante rommene (som også er blant de aller største hotellrommene i byen) og ikke minst en superb service.

City views at Four Seasons Hotel San Francisco

Byutsikt på Four Seasons Hotel San Francisco

Gjestene på hotellet blir godt tatt vare på. Døgnåpen concierge service og room service gjør at det meste kan skaffes og ordnes til alle døgnets tider. Hotellet har også den populære Equinox Sports Club med treningsenter og oppvarmet svømmebasseng. Dette er er hotellet for dem som setter tradisjonell luksus og profesjonell service høyt på listen.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Ritz-Carlton San Francisco 8.8

Hotellet ligger i det flotte nabolaget i Nob Hill og er i en klassisk bygning som daterer tilbake til 1909.Ritz-Carlton San Francisco er et perfekt utgangspunkt for å oppleve den spennende byen. Og de historiske kabelvognene stopper rett utenfor hotellet.

Stylish room at The Ritz-Carlton San Francisco in Nob HIll

Stilige rom på The Ritz-Carlton San Francisco

En diskret inngang er en motpol til de voldsomme rommene som byr på sengetøy i eksklusiv bomull, flere store TV´er, baderom med italiensk marmor. Hotellets luksus understrekes av enormt mange krystall lysekroner og en generell utstrakt bruk av marmor. Hotellet har et flott spa og innendørs svømmebasseng og jacuzzi. I restauranten Dining Room serveres lokale spesialiteter og internasjonale klassikere.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Hotel Drisco 9.8

Dette 4-stjerners hotellet i Edvariansk stil, har en flott beliggenhet på en topp ved Pacific Heights – et av de mest berømte nabolagene i San Francisco.

Hotel Drisco in Pacific Heights

Hotel Drisco på Pacific Heights

En kort spasertur fra hotellet finnes en rekke kvalitets restauranter og high-end boutiques. Hotel Drisco byr på en sofistikert atmosfære med sine 48 nyoppussede rom. I restauranten serveres kontinental frokost og vin og hors d’oeuvres hver kveld.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.

Omni San Francisco Hotel 9.2

Et annet 4-stjerners hotell som er verdt et besøk er Omni San Francisco Hotel. Dette befinner seg i en tidligere bank bygning som daterer tilbake til 1920-tallet. Det historiske bygget byr på en stor og flott lobby og ivaretar storheten fra bank-perioden. I taket henger enorme lysekroner i krystall og på veggene er det klassiske trepanel. Og en stor trapp i italiensk marmor er prikken over i ´en.

Omni San Francisco Hotel

Omni San Francisco Hotel

Hotellet har 362 rom og suiter som byr på møbler i mahogny og selvsagt er alle moderne bekvemmeligheter på plass. I hotellets Bob’s Steak & Chop House, serveres skikkelig steak.

Sjekk tilgjengelighet og bestill her.