Vi i BusinessClass har sett nærmere på det vi tror blir noen av de mest attraktive feriedestinasjonene i året som akkurat har startet.

Den globale, pågående pandemien har ført med seg enorme utfordringer for reiseindustrien, og millioner av mennesker har måttet kansellere sine planlagte turer. Men nå med vaksinering i gang, spås det at 2021 vil bli et hektisk år for reiseindustrien som skal tilby sine kunder attraktive ferieturer til spennende destinasjoner. Vi har sett nærmere på det vi mener blir destinasjoner mange ønsker å besøke i 2021.

Maldivene

BusinessClass-Maldives-1

Maldivene, smak på navnet, den tropiske destinasjonen i det indiske hav består av tusenvis av vakre øyer med kritthvite strender, palmetrær, turkist vann og gode temperatur – året rundt. Er det rart Maldivene er populært?

Vi anbefaler dette hotellet hvis du skal ta turen til Maldivene.

Mexico

BusinessClass-Mexico

Mexico’s turistindustri blomstrer, og vi anbefaler å reise litt tilbake i tid og besøk de flotte ruinene etter urfolket Mayafolket og Aztekerne.  Nyt en velkrydret burrito fra et lokalt gatekjøkken, eller nyt et romantisk avbrekk på et av landets mange flotte stranddestinasjoner – inkludert Cancun.

Dette er vår anbefaling i Mexico.

Thailand

BusinessClass-Thailand

Thailand ønsker millioner av turister velkommen hvert eneste år.  Og det er ikke overraskende med tanke på landets varierte tilbud. Strendene er flotte, klimaet behagelig og dette sammen med et vennlig folkeferd og spennende kjøkken gjør at Thailand blir en favoritt for mange.

Her er vår anbefaling til et flott resort i Thailand.

Tyrkia

BusinessClass-Turkey

Det er forståelig at Tyrkia er en svært populær feriedestinasjon. Landet beskrives ofte som «landet med kontraster». Det er multikulturelt, byr på spennende og innholdsrike basarer hvor nær sagt det meste kan kjøpes. Det lokale kjøkkenet byr på masser av godsaker for den nysgjerrige gane. Det er også en rekke fantastiske feriedestinasjoner langs landets sørlige kyst – herunder Antalya, Bodrum og Marmaris.

Her finner du et topphotell vi mener det er vel verdt å besøke.

Spania

BusinessClass-Spain

Spania er landet som har alt – spennende arkitektur og historie, nydelige viner…og ikke minst tapas. Med byer som Barcelona, Alicante og Malaga langs landets kystlinje, har du alt – strandliv, sol og storbyliv.

Vi anbefaler dette hotellet i Barcelona.

USA

 

13427072

Med sine 50 stater, har dette enorme landet mye å tilby. Her finnes noen for enhver smak. Fra livlige byer som New York eller Chicago til Miamis strender eller Hawaii for den saks skied. Eller hva med skiløypene I Aspen. Her er det noe for alle.

Vi har plukket ut dette fem-stjernershotellet downtown Chicago som vi mener er verdt et besøk.

Malta

BusinessClass-Malta

Mange førstegangsbesøkende til Malta sier at dette er et sted uten om det vanlige. Et sted hvor arkitektur møter hysteriske undersjøiske grotter i et krystallklart vann… og det innenfor en kort flyter fra en rekke europeiske destinasjoner. Malta er stedet for en weekend getaway.

Vi har plukket ut et hotell vil mener er vel verdt et besøk. 

BusinessClass-Portugal

Portugal

Portugal har mye spennende å by på, herunder kultur, gastronomi, vin, flotte strender, golf, et innholdsrikt landskap og en sjarmerende kystlinje. Listen er lang.

Her finner du et av våre favoritthoteller i Portugal. 

Mauritius

BusinessClass-Mauritius

Mauritius er ved siden av Maldivene en flott destinasjon i det indiske hav. Hvite flotte strender, krystallklart vann, et spennende kjøkken og et vennlig folk, gjør at Mauritius er en favoritt blant mange – både par og barnefamilier. Mauritius har et bredt utvalg flotte resorter.

Vi har plukket ut dette.  

Sør-Afrika

BusinessClass-SouthAfrica

Sør-Afrika er noe mange reisende har på sin «bucket-list», og det er ikke vanskelig å forstå. Her står opplevelsene i kø. Strendene og naturopplevelsene er uten sidestykke. Og ikke minst berømte vingårder som produserer edle dråper. Her finnes noe for både liten og stor.

Vi har plukket et hotell som gjør turen verdt.