Hotelkjeden Conrads første hotel i regionen Guangdong (hvor Guangzhou eller oftest på norsk rett og slett Canton) åpner nå med utsikt over Perlefloden.

Hotellkjeden skriver i en pressemelding, at hotellet skal fungere som en “urban oase”.

Conrad Guangzhou har 309 rom i en 27 etasjer høy bygning. Hotellet ligger i en ny del av byen med dyr shopping, forlystelser og diverse attraksjoner og kunstinstallasjoner. Hotellet og rommene holder absolutt 2017-standard og foruten den storslagne utsikten kan man som gjest nyte fasiliteter som egen Nespresso-maskin på rommet, en diger flat TV, lynkjapt internett og walk-in-garderobe på rommet. En artig detalj er den finurlige skotørreren. Den er på plass siden området er kjent for hyppige og kraftige regnskyll.

Presidential Suite living room at Conrad Guangzhou

Presidential Suitens stue på Conrad Guangzhou

Foto: Conrad

Den gigantiske Presidential Suite er hotellets kronjuvel. Her får du blant annet en gigantisk stue, spiseavdeling i separat rom, kjøkken komplett med ovn og kjøleskap og et baderom på størrelse med et normalt hotellrom – naturligvis med boblebad. Soverommet er også imponerende med den store king-size sengen – og du kan selvsagt velge hva slags pute du ønsker å hvile hodet på takket være en egen putemeny.

Bathroom of Presidential Suite at Conrad Guangzhou

Baderom – The Presidential Suiten på Conrad Guangzhou

Foto: Conrad

Det er tre restauranter å velge mellom på hotellet i tillegg til bar og lounge.

Yun Pavilion er restauranten, hvor du går på oppdagelsesferd i nye versjoner av det spennende kantonesiske kjøkkenet. Kokken heter Tan og kan du også bestille ditt eget, private lille rom for å spise sammen med familie, venner eller forretningsforbindelser. Restaurant nummer to heter Sense – det er hotellets buffetrestaurant, åpen hele dagen og med et stort utvalg av retter fra hele Kina og mer internasjonale retter. Den siste kulinariske muligheten på hotellet heter Aroma, og her kan det være litt av en overraskelse hva man tilbyr, da konseptet handler om å benytte aktuelle råvarer fra regionen.

Sense

Restauranten Sense

Foto: Conrad

Nede i stuen finner du loungen Gem. Her kommer du inn etter en dag ute på oppdagelse. Gjennom de store vinduene er det utsikt til kunstinstallasjoner. Om kvelden tar du kanskje turen innom den elegante cocktailbar MG, hvor man også serverer snacks og lettere retter.

Mg Bar

Mg Bar

Foto: Conrad

I 6. etasje ligger hotellets fitnesscenter, som blant annet har en 25 meter lang pool. Her finnes også hotellets spa.

Aroma

Restauranten Aroma

Foto: Conrad

Hvis du har travelt men vil spise noe enkelt på rommet kan du bestille “Express Room Service”, og gjester som har booket et av de mer kostbare rommene har adgang til hotellets Executive Lounge, hvor man serverer mat og drikke fra tidlig morgen til sen aften – uten at man må betale.

Skal du til Canton og har behov for et hotel? Her får du et godt tilbud på Conrad Guangzhou