Cathay Pacific Airways åpnet i forrige uke en splitter ny lounge for First og Business Class passasjerer som flyr fra Taiwan Taoyuan International Airport. Loungen er plassert i fjerde etasje i avgangshallen i Terminal 1. Den nyoppussede loungen byr på selskapets nye lounge design.

Den 116 kvadratmeter store loungen har plass for opptil 245 gjester og byr på et komfortabelt miljø hvor diskret luksus er nøkkelordet.

Cathay Pacific lounge Taiwan

Stue-aktig lounge                                         Foto: Cathay Pacific

Det London-baserte designbyrået Studioilse, med Ilse Crawford i spissen er ansvarlig for designet. Og fokus i designet er avslapning, stimulering av sansene og generell velvære takket være varme, naturlige materialer slik som stein og tre. Og man har jobbet for å lage interiøret mer som en hyggelig stue i stedet for en flyplass.

Cathay Pacific lounge Taiwan

De nye Solo stolene                                        Foto: Cathay Pacific

Taipei-loungen er den første som benytter selskapets nye Solo stol som er ekstra bred og har høye armlener. Knagg for jakke, avlastingsbord på siden og leselampe er på plass.

Cathay Pacific lounge Taiwan

Taiwansk nuddelsuppe                     Foto: Cathay Pacific
Matutvalget består av flyselskapets signatur nuddelbar som byr på en rekke nuddelsupper. En rekke Taiwanske spesialiter er også på plass. Også kalde alternativer som ost, salat, frukt og dessert.Cocktails og en rekke alkoholfrie alternativer serveres fra baren.

Cathay Pacific lounge Taiwan

Den nye Taipeiloungen                         Foto: Cathay Pacific

Arbeidsplasser og gratis wifi hører med i den nye loungen.