Endelig kan vi i BusinessClass tilby våre lesere en ny og spennende funksjonalitet som hjelper deg med å få billigere oppgraderinger til eksempelvis business class hos hele 36 flyselskaper.

Den nye funksjonaliteten vil i begynnelsen fungere best med SAS som vi har mye data fra.

Senere, når relevant data kommer fra våre medlemmer, vil GURU fungere med mange store flyselskaper, slik som hele Lufthansa-gruppen, Etihad, Qantas for å nevne noen.

TEST FLIGHT UPGRADE GURU HER

Hvorfor gjør vi dette?

Vi vet at flyselskaper tjener store penger på at du byr eller betaler et mellomlegg for å reise bedre. Ved å dele data om hvor mye du har budt på en oppgradering og om det var suksess eller ikke. Dette vil også hjelpe andre reisende til å spare penger og poeng.

Hvordan fungerer det?

Velg ”register your flight”, dersom du har forsøkt (med suksess eller ikke) å oppgradere din flyvning. Vi ønsker å vite hvor mye du bød i poeng eller kroner og om det fungerte eller ikke.

Velg ”how much should you bid”, dersom du har booket en flyvning og ser etter en oppgradering og ønsker kunnskap om hvor mye du bør by. Funksjonaliteten vil så gi deg en forståelse av hvor mye penger eller poeng du bør by.

Det er viktig å poengtere at dette er generelle råd basert på statistikk og må benyttes med denne viten. Det er aldri noen garantier for at du får oppgradert og det er mange ulike forhold som spiller inn.

Skjermbilde 2016-09-02 kl. 12.11.02

Del med venner!

Dersom du liker ideen om å kunne spare poeng eller penger i forbindelse med en oppgradering, vær snill å del dette på facebook. Når folk begynner å bidra, vil denne funksjonaliteten bli enda bedre.
Har du spørsmål om bruk av FLIGHT UPGRADE GURU® eller har innspillf or forbedringer, vennligst send oss en epost på: guru@businessclass.com

Dette er enda en non-profit tjeneste fra BusinessClass. Og vi ønsker å bidra til at du får den beste dealen. Hjelp oss med å investere i flere nye funksjonaliteter ved å bruke vårt nye hotellsøk som hjelper deg med å spare opp til 70 prosent. Sjekk ut vårt hotellsøk her.

Happy savings fra BusinessClass-teamet.