Brussels Airlines presenterer et nytt samarbeid med en belgisk stjernekokk for å tilby en kulinarisk opplevelse av høy kvalitet ombord.

Gjennom samarbeidet med Tim Boury, som fikk en score på 17,5 / 20 for 2020 i gastronomiske guiden Gault & Millau, ønsker Brussels Airlines som ambassadør å dele det beste av Belgia med verden.

Fra 1. januar vil Tim Boury etterfølge Thierry Theys fra restaurant Nuance, og vil sette sammen en ny meny for Business Class-kunder på Brussels Airlines interkontinentale flyreiser for hvert trimester i 2020. Ved bruk av sesongbaserte og regionale produkter ønsker Boury å servere den belgiske finessen i ti kilometers høyde. Fra januar til mars kan Business Class-kunder som reiser fra Brussel til Afrika eller Nord-Amerika forvente e elegant Farmdal-krem fra Roeselare som aperitiff, etterfulgt av en brioche med røkt ål og sikori eller mykt kokt kalvekjøtt som hovedrett. Som hovedrett tilbyr Tim et utvalg av kalvekjøttkaker med fondantpotet, blomkål og rosenkål eller fiskekjøtt med gresskar, vadouvan og vill ris eller risotto med vill sopp. For å lukke, har gjestene valget mellom Van Trichts utvalg av oster og bou.

BAIR_TimBoury-Brioche gerookte paling, witlof BAIR_BOURY-1-3 BAIR_BOURY-7