I vår liste over eksklusive slottshoteller du kan besøke, finnes slott med eksteriør fra middelalderen, men med et moderne inventar, til slott som benyttes av kongelige den dag i dag. Vi har plukket ut fem av verdens mest exklusive steder å bo. 

Çırağan Palace Kempinski, Istanbul, Tyrkia

slider_istciraganpalacekempinskiandbosphorusl.jpgwidth1200height675modecropanchormiddlecenterautorotatetruequality85scalebothprogressivetrueencoderfreeimageformatjpg

Kempinski

Foto: Kempinski

Çırağan Palace åpnet sine dører allerede i 1871 som hjemmet for Sultanen Abdülaziz. Stedet har en unik historie. Her har Napoleons den tredje hustru, Eugénie de Montijo bodd. Palasset var tidligere vertskap da den turkiske regjeringen innførte monarki. I dag tilbyr palasset hele 315 luksuriøse rom og suiter. Videre finnes det fem restauranter og lounger samt et av Istanbuls beste spa. Her, på den Europeiske siden, kan du se alle de luksuriøse yachtene passere mens du nyter din tyrkiske kaffe.

Ashford Castle, Cong, Irland

Skjermbilde 2020-10-14 kl. 15.19.16

Skjermbilde 2020-10-14 kl. 15.19.07

Foto: Ashford Castle

Dette legendariske slottet med aner tilbake til 1300-tallet befinner seg en tre timers kjøretur fra Dublin. Hotellet ble åpnet i 1939 og har vært et møtested for kjente gjester slik som Ronald Reagan, John Wayne og kongeligheter. I tillegg til et eksepsjonelt matutvalg, en flott kinosal og ikke minst et prisbelønt spa kan gjestene nyte utendørsaktiviteter slik som riding, golf eller rett og slett forfriskende spaserturerer i storslagne omgivelser. Den private hagen er i så måte et bra sted å starte.

Gstaad Palace, Sveits

84850-root-exteriors-front-facade

csm_Tower_Suite_Bedroom_2_01ddd0c4aa

Foto: Gstaad Palace

Ikoniske Gstaad Palace er av Sveist mest ikoniske resorthotell som fortsatt er familieeid. På 60-tallet valfartet Hollywoodstjerner hit. Hotellet utstråler fortsatt eleganse, og de 104 smakfullt dekorerte rommene oser av eleganse og luksus – og de byr alle på en storslagen utsikt over et magisk alpelandskap.

Four Seasons Hotel Gresham Palace, Budapest, Ungarn

exterior

 

Foto: Four Seasons

Dette er kjent som et av byens aller vakreste hoteller. Four Seasons Hotel Gresham Palace er en arkitektonisk perle beliggende ved elven Donau. Hotellet har 179 rom, et infinity-pool, fitness rom, restauranter og barer i verdensklasse. I sann Four Seasons ånd, kan gjester forvente seg et servicenivå som er en kongelig verdig.

Umaid Bhawan Palace, Jodhupur, Indien

cq5dam.web.756.756

cq5dam.web.756.756-2

Foto: Taj Hotels

Dette fantastiske palasset ble åpnet i 1943, og var endel av en arv fra Rajasthan. Den tidligere kongefamilien Jodhpur bor fortsatt her, og en del av palasset har blitt endret til et hotell som byr på 64 luksuriøse rom og suiter som alle er i Art-Deco stil.  Nyt et smakfullt måltid i en av restaurantens re restauranter eller ta en spasertur i den fredelige hagen som byr opp flott utsikt over Jodhpur.

BusinessClass.com gir deg de beste prisene på hotell ved å søke hos alle tilbydere som formidler hotell. Finn den beste prisen ved å klikke her.